Μετάβαση στο περιεχόμενο

Αποτελεσματικός ο Απόλλων 4-2 την Ερμιονίδα

Νίκη για τον Απόλλωνα Σμύρνης, που κέρδισε 4-2 την Ερμιονίδα. Οι γηπεδούχοι μπορεί να μην έπιασαν σπουδαία εμφάνιση, αλλά εκμεταλλεύτηκαν τις ευκαιρίες τους και  πήραν τους τρεις σημαντικούς βαθμούς για το μαραθώνιο της Football League.

Στο πρώτο ημίχρονο, η Ερμιονίδα, είχε τον έλεγχο του αγώνα, όμως η Ελαφρά Ταξιαρχία, άνοιξε το σκορ. Στο 32 ο Κυβελίδης σούταρε, η μπάλα κόντραρε και έφτασε στον Φαρινόλα, που με συρτό δυνατό σουτ από το ύψος του πέναλτι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και άνοιξε το σκορ.  Στο  42΄σημαντική στιγμή, για την Ερμιονίδα να ισοφαρίσει, αλλα ο Τσακόν, πλασάρε σε κενή εστία εντελώς άψυχα και ο Κοτσώνης  απομακρύνε λίγο πριν από τη γραμμή.

Στο 43’ ο Ιασωνίδης, γύρισε λανθασμένα, προς τον Πονηρό, ο Κυβελίδης έκλεψε την μπάλα και με σουτ έκανε το 2-0.

Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν σε 2-1 στο 53′ με σουτ του Παπανικολάου. Ωραία ομαδική προσπάθεια στο 59′, με τον Λαγό να προσποιείται και αντί να σουτάρει, να πασάρει στον Βάντερσον, που από πλάγια θέση πλασάρει και κάνει το 3-1.

Ο Φαρινόλα βρήκε ωραία τον Κυβελίδη, στο ύψος της μικρής περιοχής και με κοντινή προβολή αυτός έγραψε το 4-1 στο 72′.

Στο 89′ ο Σβόγιτς εκτέλεσε φάουλ και ο  Κουτσοσπύρου με κεφαλιά μείωσε σε 4-2.

Απόλλων Σμύρνης:  Πίτκας, Ψιάνος, Γκόλιας, Κύργιας, Κοτσώνης, Ηρακλής (55′ Σέτι), Λαγός (60′ Χατζηζήσης), Φαρινόλα, Βάντερσον, Καραδέμητρος (79′ Χατζής), Κυβελίδης.

Ερμιονίδα: Πονηρός, Παπανικολάου, Συμελίδης (46′ Σβόγιτς), Ιασωνίδης, Β. Γεωργίου, Τούτοριτς, Όμο, Ταπέ (46′ Βλαχόπουλος), Τσακόν (68′ Στάικος), Παβίσεβιτς, Κουτσοσπύρος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ