Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ισοπαλία στο τοπικό ντέρμπι στον Εύοσμο

Μέτα από ένα επεισοδιακό παιχνίδι, Αγροτικός Αστέρας και Απόλλων Καλαμαριάς αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 για το πρωτάθλημα της Football League.

 Η ισοπαλία, βολεύει περισσότερο τον Απόλλωνα καθώς παρέμεινε κοντά στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα, Απο την άλλη ο Αγροτικός παρέμεινε στις χαμηλές θέσεις.

 Στο 43 οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με απευθείας χτύπημα φάουλ του Χιντζίδη. Με το σφύριγμα της λήξης, του ημιχρόνου, ο Τσεμπερίδης, δέχθηκε την κόκκινη κάρτα  για χτύπημα στον Τσούτση. Ευτυχώς επενέβησαν οι ψυχραιμότεροι και δεν δόθηκε συνέχεια… 

Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι μπήκαν αποφασισμένοι για να ισοφαρίσουν. Πρώτη καλή στιγμή στο 52′ με τον Καπετάνο να πασάρει στον Τσούτση, αλλά ο Ταταρίδης απέκρουσε τη μπάλα στο τετ α τετ.

Η ισοφάριση ήρθε στο 60, με τον Αναστάσιου, που μετά από κόρνερ έγινε κάτοχος της μπάλας και με δυνατό σουτ ισοφάρισε σε 1-1.

Στο 78΄ οι φιλοξενούμενοι έχασαν σημαντική ευκαιρία για να ικερδίσουν. Ο Τσούτσης από ευνοϊκή θέση σούταρε, αλλά  η μπάλα βρήκε στο δοκάρι.

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Περικλής Αμανατίδης): Ταταρίδης, Καπίας, Ντόικιτς, Σκλιοπίδης, Χιντζίδης, Σαμουηλίδης, Γεωργιάδης, Τσεμπερίδης, Καθάριος (66′ Αθανασιάδης), Στεφανίδης (84′ Μίλιτς), Πέεφ (83′ Παλάσκας).

ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ (Παναγιώτης Διλμπέρης): Βρονταράς, Αναστασίου (73′ Β. Παπαδόπουλος), Γαλανόπουλος, Δήμου, Ευσταθίου (88′ Βαγγελόπουλος), Καπετάνος, Κουρούπης, Μπιτσάκος, Νατσιόπουλος (80′ Καράμπελας), Παπαστεριανός, Τσούτσης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ