Μετάβαση στο περιεχόμενο

Δεν “Χ”‘αρηκε κανείς στην Αμφισσα

Η μάχη της ουράς ανάμεσα σε Φωκικό και Αιγινιακό δεν έβγαλε νικητή, με τις δύο ομάδες να μένουν στο 0-0 στην αναμέτρηση της Άμφισσας.

Το ματς ήταν κλασικό ντέρμπι ουραγών, με τον Φωκικό να έχει πάντως παράπονα από την διαιτησία του διαιτητή Γιαννουλάκη (Χανίων) και των βοηθών του Κωνστάντιου (Εύβοιας) και Σπυρόπουλου (Ανατολικής Αττικής). Συγκεκριμένα οι γηπεδούχοι, που αγωνίζονταν από το 45′ με δέκα ποδοσφαιριστές, λόγω της αποβολής με δεύτερη κίτρινη του Καντούτση, φωνάζουν κυρίως για την φάση του 48′ όπου τους ακυρώθηκε γκολ. Ο Καλλέργης κατάφερε να σκοράρει, αλλά ο βοηθός είδε οφσάιντ, με αποτέλεσμα το γκολ να μην μετρήσει ποτέ.

Από εκεί και πέρα ο Αιγινιακός, έχοντας την αριθμητική υπεροχή στην επανάληψη, πίεσε περισσότερο και απείλησε σε ορισμένες περιπτώσεις, με αποκορύφωμα τη φάση του Αχαλινόπουλου στο 90′ όπου ο Τσεκρέζι κράτησε το 0-0, το οποίο ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

ΦΩΚΙΚΟΣ (Νίκος Κάτσικας): Tσεκρέζι, Μουστάκης, Καντούτσης, Δημητρίου, Σκαρίμπας, Καλλέργης, Ντάμπος (70′ Μακράκης), Γεωργουσόπουλος, Ευαγγελιδάκης, Ζαχαρόπουλος, Πρίφτης (32′ Πολυχρονάκης).

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Σταύρος Διαμαντόπουλος): Τόλιος, Ροντρίγκο, Μπερτέν, Αραμπατζής, Γιαζιτζόγλου, Φαμπίνιο, Ζούρκος (68′ Αχαλινόπουλος), Πέντα, Πολύζος (55′ Ρίκκα), Κυνηγόπουλος, Γουέλκαμ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ