Μετάβαση στο περιεχόμενο

Πανέτοιμος για το ντέρμπι ο Παναθηναϊκός!

Δίχως απρόοπτα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το μεγάλο ντέρμπι της 10ης αγωνιστικής στην Basket League με τους πράσινους να υποδέχονται την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Οι δύο ομάδες είναι ισόβαθμες στη δεύτερη θέση έχοντας γνωρίσει μία μόλις ήττα, στο ΣΕΦ από τον Ολυμπιακό, με τον Παναθηναϊκό ωστόσο να μετρά μόνο νίκες στις εντός έδρας αναμετρήσεις του με την Ένωση τα τελευταία 20 χρόνια!

Συγκεκριμένα η μοναδική φορά που η ΑΕΚ έφυγε νικήτρια από την έδρα των πρασίνων ήταν την περίοδο 1996-1997 και μάλιστα με εντυπωσιακό τρόπο επικρατώντας με 94-77. Έκτοτε ο Παναθηναϊκός μετρά 25 διαδοχικές νίκες ως γηπεδούχος.

Μεγαλύτερη σε έκταση νίκη του Παναθηναϊκού παραμένει το +41 από τις 6/4/2011 και το 111-70 στο ΟΑΚΑ με τον Κώστα Καϊμακόγλου να έχει 22 πόντους και τον Άλεκς Μάριτς 15.

Ο Τσάβι Πασκουάλ και οι συνεργάτες του είδασν τους παίκτες τους, μία ημέρα μετά από τη νίκη επί της Γαλατασαράι, να βγάζουν δίχως προβλήματα το πρόγραμμα και να δηλώνουν έτοιμοι για την αναμέτρηση της Κυριακής.

Το μοναδικό πρόβλημα είναι ο τραυματίας Τζέιμς Γκιστ ενώ δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στους αγώνες του πρωταθλήματος οι Κένι Γκέιμπριελ και Μάικ Τζέιμς.

Εξάλλου όπως ενημέρωσε η ΚΑΕ Παναθηναϊκός, «η διάθεση των εισιτηρίων για τον αγώνα με τους «κίτρινους» συνεχίζεται διαδικτυακά, μέσω του Viva.gr, αλλά και από τα εκδοτήρια του ΟΑΚΑ την Κυριακή (11/12) από τις 18.30 ως την ώρα έναρξης του αγώνα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ