Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ορθιος και στην Ουγγαρία ο Ολυμπιακός

Από εκεί που σταμάτησε πέρσι φαίνεται ότι συνεχίζει η ανδρική ομάδα πόλο του Ολυμπιακού. Η ομάδα του Θοδωρή Βλάχου έμεινε όρθια στην Ουγγαρία κόντρα στην Zολνόκι (5-5) για την δεύτερη αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ και έδειξε ότι και φέτος θα έχει μακρύ δρόμο στην διοργάνωση.

Ο Ολυμπιακός σε ένα παιχνίδι όπου κυριάρχησαν οι σκληρές άμυνες, είχε σε τρομερή μέρα τον Γιόσιπ Πάβιτς. Ο Κροάτης τερματοφύλακας, που είναι από τους καλύτερους του κόσμου, έδειξε την σπουδαία κλάση του σε ουκ ολίγες περίπτωσεις, αφού οι ερυθρόλευκοι έπαιξαν ούτε λίγο ούτε πολύ 10 φορές με παίκτη λιγότερο.

Σε μια τέτοια κατάσταση ισοφαρίστηκαν μάλιστα από τον Άντρια Πρλαΐνοβιτς 40 δεύτερα πριν το τέλος του αγώνα. Οι φιλοξενούμενοι έδειξαν συνοχή και τρομερή αμυντική ικανότητα και στάθηκαν όρθιοι σε μια καυτή έδρα, όπου πολύ λίγες ομάδες θα τα καταφέρουν. Στην ίδια έδρα θέλει να επιστρέψει ο Ολυμπιακός την άνοιξη για το final six και με εμφάνιση σαν την σημερίνη έχει κάθε δικαίωμα να ονειρεύεται την παρουσία εκεί και φέτος. 

Το παιχνίδι ήταν ιδιαίτερα κλειστό με τα γκολ να σημειώνονται με το σταγονόμετρο. Ο Ολυμπιακός κατάφερε να προηγηθεί με 4-2 με τον Μυλωνάκη με το ξεκίνημα της τελευταίας περιόδου. Οι Ούγγροι όμως με δύο γκολ του Βάμος κατάφεραν να ισοφαρίσουν σε 4-4 προτού ο Μυλωνάκης και πάλι βάλει μπροστά στο σκορ τον Ολυμπιακό με 5-4 1:16 πριν το τέλος. Οι γηπεδούχοι όμως κατάφεραν να γλιτώσουν την ήττα με τον Άντρια Πρλαΐνοβιτς 40 δεύτερα πριν το τέλος.

Τα οκτάλεπτα: 0-2, 1-1, 1-0, 3-2

Τα γκολ:

ZΟΛΝΟΚI: Βάμος 4, Πρλαΐνοβιτς 1

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Μυλωνάκης 3, Φουντούλης 1, Ντόσκας 1

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ