Μετάβαση στο περιεχόμενο

LIVE: Παναθηναϊκός – Θέλτα 0-2 (Γκουιντέτι 4′, Ορεγιάνα πεν. 76′) – Τελικό

Ο Μολέδο προσπάθησε να διώξει με πολύ δύναμη αλλά ο Γκουιντέτι τσίμπησε τη μπάλα και ο Βραζιλιάνος στόπερ τον βρήκε με τις τάπες στο στήθος. Σωστή η απόφαση του διαιτητή. Ο Ορεγιάνα στέλνει τη μπάλα στην αριστερή γωνία, ο Στιλ πέφτει δεξιά και η Θέλτα κάνει το 2-0 στο 76′.

Στα περίπου 30 λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου δεν υπάρχει ούτε μία φάση, άξια αναφοράς, μπροστά από τις δύο εστιές.

Άρχισε το δεύτερο 45λεπτο.

Τελείωσε το πρώτο ημίχρονο στη Λεωφόρο.

Ευκαιρία για τη Θέλτα στο 31′. Ωραίο σουτ του Ραντόγια από το ύψος της περιοχής, η μπάλα πέρασε δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Στιλ. Η φάση έχει ξεκινήσει από φάουλ που δεν έχει δοθεί πάνω στον Ζέκα και κλέψιμο της μπάλας από τον Μάγιο.

Στο 13′ σέντρα του Μάγιο, ο Βας πηδάει ολομόναχος αλλά δεν πιάνει καλά την κεφαλιά.

O Mάγιο σέντραρε από τα δεξιά, οι στόπερ του Παναθηναϊκού έχασαν τον Γκουιντέτι, ο οποίος με καρφωτή κεφαλιά μέσα από τη μικρή περιοχή νίκησε τον Στιλ. Το γκολ για τους φιλοξενούμενους στο 4′.

Μεγάλη ευκαιρία για τον Παναθηναϊκό στο 3′. Ωραίο γύρισμα του Βιγιαφάνιες στην περιοχή, ο Ρινάλντι έκανε την προβολή αλλά ο Ρούμπεν μπλόκαρε τη μπάλα.

Άρχισε ο αγώνας στη Λεωφόρο.

Την Θέλτα φιλοξενεί ο Παναθηναϊκός στη Λεωφόρο στον τελευταίο φετινό αγώνα του στους ομίλους του Γιορόπα Λιγκ

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στην τελευταία θέση του 7ου ομίλου με έναν βαθμό, ενώ η ισπανική ομάδα ισοβαθμεί με τη Σταντάρ Λιέγης με 6 βαθμούς.

Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων

Παναθηναϊκός (Μαρίνος Ουζουνίδης, 4-4-1-1): Στιλ – Μέστο, Μολέδο, Ιβανόφ, Χουχούμης – Ζέκα, Λουντ, Εμποκού, Γουακάσο – Βιγιαφάνιες – Ρινάλντι.

Θέλτα (Εντουάρντο Μπερίσο, 4-3-3): Ρούμπεν – Μάγιο, Καμπράλ, Ρονκάλια, Τζόνι – Ραντόγια, Βας, Ερνάντεθ – Μπονγκοντά, Γκουιντέτι, Ορεγιάνα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ