Μετάβαση στο περιεχόμενο

“Να διεκδικούμε τη νίκη χωρίς να χάνουμε πολύτιμο χρόνο”

Ο Χρήστος Δώνης τόνισε ότι οι παίκτες του Παναθηναϊκού θα πρέπει να μπαίνουν δυνατά στις αναμετρήσεις και να μην χάνουν χρόνο, προκειμένου να μην αντιμετωπίζουν προβλήματα όπως στον αγώνα με τον Πανιώνιο.

Aναλυτικά ο νεαρός χαφ μίλησε:

Για τον αγώνα με τον Πανιώνιο: “Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε. Νομίζω ότι στην πορεία πρέπει να το βελτιώσουμε αυτό και να μπαίνουμε δυνατά στα παιχνίδια”.

Πού οφείλονται τα δύο πρόσωπα του Παναθηναϊκού: “Όπως έχουμε δει σε πολλά ματς όταν δεχόμαστε πρώτοι γκολ δείχνουμε να ξυπνάμε. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να δουλέψουμε για να μπαίνουμε από την αρχή στα ματς και να διεκδικούμε τη νίκη χωρίς να χάνουμε πολύτιμο χρόνο”.

Αν επηρεάζεται η ομάδα από τα συνεχή ματς σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο: “Έχουμε μεγάλο ρόστερ, υπάρχουν αρκετοί παίκτες. Όλοι έχουν πάρει τις ευκαιρίες τους και δεν νομίζω ότι θα υπάρχει κούραση”.

Αν είναι θέμα νοοτροπίας πως μετά το διπλό στην Τούμπα ο Παναθηναϊκός δεν έχει πάρει νίκη σε κρίσιμο εκτός έδρας παιχνίδι: “Είναι κάτι που το δουλεύουμε και θέλουμε να το βελτιώσουμε. Είδαμε ότι χάσαμε πολλές ευκαιρίες στο δεύτερο ημίχρονο. Θα δουλέψουμε πάνω σε αυτό για να είμαστε καλύτεροι”.

Για τις χαμένες ευκαιρίες: “Όταν χάνεις ευκαιρίες είναι θέμα τύχης και ικανότητας. Οι δικοί μας επιθετικοί θεωρώ ότι έχουν την ικανότητα. Έτσι κι αλλιώς θεωρώ ότι δουλεύουμε πολύ στα τελειώματα”.

Για το συμβόλαιό του: “Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους που με εμπιστεύτηκαν και μου έδωσαν την ευκαιρία να παίξω στον Παναθηναϊκό. Θεωρώ ότι η ομάδα διαρκώς ανεβαίνει. Κοιτάζουμε διαρκώς προς τα πάνω και στα επόμενα χρόνια θα είμαστε πιο κοντά στον τίτλο”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ