Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ζέκα-Μπέργκ: “Εμείς φταίμε, δεν είναι εικόνα αυτή”

Ο Αντρέα Στραματσόνι μπορεί να παραιτήθηκε και ο Παναθηναϊκός να βρίσκεται σε αναζήτηση νέου τεχνικού, αλλά και οι παίκτες των πράσινων δεν είναι άμοιροι ευθυνών.

Αμέσως μετά το παιχνίδι και με τους παίκτες του Παναθηναϊκού να μην μιλιούνται, στα αποδυτήρια του γηπέδου του ΟΦΗ οι αρχηγοί των πράσινων και συγκεκριμένα οι Ζέκα, Μπεργκ πήραν το λόγο τονίζοντας πως πρώτα απ’ όλα και για το αποτέλεσμα της Τετάρτης φταίνε οι ίδιοι οι παίκτες του τριφυλλιού και όχι ο Αντρέα Στραματσόνι.

Οι δυο τους τόνισαν τα ίδια πράγματα: “Δεν είναι εικόνα αυτή, αποκλειστικά εμείς είμαστε υπεύθυνοι. Παίξαμε για ένα ημίχρονο και μετά κάναμε αρκετά λάθη και χάσαμε το παιχνίδι. Εμείς φταίμε και πρέπει να βελτιωθούμε”. Πράγματα τα οποία από την αρχή της σεζόν έχουν ειπωθεί ξανά και ξανά χωρίς όμως, όπως φαίνεται, αποτέλεσμα έως τώρα.

Ο αρχηγός των πράσινων Κάρλος Ζέκα στα όσα είπε μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στα χρήματα που οφείλονται στους παίκτες του τριφυλλιού και για τα οποία είχε γίνει συζήτηση το περασμένο Σάββατο στο “Γ. Καλαφάτης” με τον Γιάννη Αλαφούζο λέγοντας:

“Ζητάμε τα λεφτά που μας οφείλονται και κάνουμε θέμα αλλά πρέπει να κοιτάξουμε ότι έχουμε φτάσει να είμαστε αποκλεισμένοι απ’ όλες τις διοργανώσεις”.

Ο Πορτογάλος βέβαια τέσσερις μέρες νωρίτερα είχε ταχθεί μαζί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του ζητώντας μια δέσμευση από τον Γιάννη Αλαφούζου για το πότε θα μπουν τα χρήματα στους λογαριασμούς τους.

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού προπονήθηκαν κανονικά το μεσημέρι σε δυο γκρουπ υπό τις οδηγίες του Μούτσι και μετά το πέρας του προγράμματος αποχώρησαν χωρίς να έχουν δει ακόμα τον Ιταλό τεχνικό, ούτε να έχουν ενημερωθεί για την παραίτησή του.

Για αυτό και στα αποδυτήρια του “Γ. Καλαφάτης” δεν έγινε συζήτηση για το τέλος του 40χρονου προπονητή από τον πράσινο πάγκο. Η επόμενη προγραμματισμένη προπόνηση είναι αύριο Παρασκευή το απόγευμα και μένει να δούμε αν θα αναλάβει ο Γιάννης Βονόρτας να οδηγήσει το τριφύλλι στο ματς με τον ΠΑΟΚ, δηλώνοντας παρών για μια ακόμη φορά, η αν θα έχει βρεθεί ο εκλεκτός ο οποίος και θα θελήσει να κάτσει στον πάγκο παρά τις δυσκολίες της αναμέτρησης.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ