Μετάβαση στο περιεχόμενο

“Αν πιάσουμε την απόδοση που μπορούμε θα πάρουμε και τη νίκη”

Ο Αμπντούλ Ατζαγκούν, μίλησε για το παιχνίδι με τον Πανιώνιο αύριο Σάββατο, τονίζοντας πως αν ο ίδιος και οι συμπαίκτες του παίξουν όπως συνηθίζουν τον τελευταίο καιρό θα πάρουν την νίκη…
 
Αναλυτικά όσα είπε στη Nova ο παίκτης του Παναθηναϊκού:

Για το ματς με τον Πανιώνιο:  «Θα είναι ένα σημαντικό παιχνίδι και για εμάς και για τον Πανιώνιο γιατί θα θέλει τους βαθμούς στην προσπάθεια που κάνει για να παραμείνει στην κατηγορία. Είναι σημαντικό για εμάς να πάρουμε τους βαθμούς της νίκης και αν παίξουμε σαν ομάδα, όπως κάνουμε συνήθως, θα μπορέσουμε να πάρουμε κάτι θετικό».

Τι πρέπει να κάνουν οι πράσινοι: «Δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο που πρέπει να κάνουμε. Αν πιάσουμε την απόδοση που μπορούμε θα πάρουμε και τη νίκη».

Για τις διαφορές του Παναθηναϊκού εντός και εκτός έδρας: «Σε κάθε ομάδα της αρέσει περισσότερο να αγωνίζεται εντός έδρας. Αισθανόμαστε καλύτερα με την υποστήριξη του κόσμου μας. Στο ποδόσφαιρο όμως εκτός από τα εντός υπάρχουν και τα εκτός έδρας οπότε θα πρέπει να παίξουμε εκτός έδρας».

Για την αλλαγή θέσης στην ενδεκάδα των «πράσινων»: «Εγώ αισθάνομαι καλά και σε αυτή τη θέση. Είναι μια θέση που μου είπε ο προπονητής μου να παίξω και αισθάνομαι καλά και εκεί».

Για το νέο του συμβόλαιο: «Με την ευκαιρία αυτή θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Παναθηναϊκό για την πίστη που έχει σε μένα ως ποδοσφαιριστή. Είναι πολύ σημαντικό για εμένα να αγωνίζομαι στον Παναθηναϊκό και η επέκταση της συνεργασίας μου δίνει περισσότερο κουράγιο ως παίκτη».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ