Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ο Ολυμπιακός πήρε 3-2 το ντέρμπι, έμεινε κορυφή ο ΠΑΟ

Σε ένα παιχνίδι διαφήμιση για το βόλεϊ, ο Ολυμπιακός υποχρέωσε τον Παναθηναϊκό στην πρώτη του ήττα στο πρωτάθλημα της Α1 γυναικών, επικρατώντας με 3-2 σετ, ενώ βρέθηκε πίσω με 2-1.

Οι δυο αιώνιοι προσέφεραν θέαμα σε μια συγκλονιστική αναμέτρηση, όπου ο Ολυμπιακός προηγήθηκε 1-0 σετ, ο Παναθηναϊκός ισοφάρισε και προσπέρασε με 2-1, αλλά οι «ερυθρόλευκες» έστειλαν το παιχνίδι στο τάι μπρέικ και το κατέκτησαν με 15-12, φθάνοντας στη νίκη με 3-2.

Ο Παναθηναϊκός έχασε μεγάλη ευκαιρία να φύγει νικητής από το κλειστό του Ρέντη με «καθαρό» σκορ, καθώς δεν αξιοποίησε τρία ματς μπολ που είχε στο τέταρτο σετ, ο Ολυμπιακός ισοφάρισε και πήρε τη νίκη.

Το τριφύλλι, πάντως, φωνάζει για τη διαιτησία, για μια απόφαση στο 4ο σετ, κι ενώ το σκορ ήταν 25-26. Σφυρίχθηκε υπέρβαση στη Φιλντ, σε μια φάση που φαίνεται να είναι καθαρή, ο Ολυμπιακός, ισοφάρισε 26-26, πήρε το σετ 29-27 κι οδήγησε το ντέρμπι στο τάι μπρέικ. 

Παρά την ήττα, ο Παναθηναϊκός με τον βαθμό που πήρε, παρέμεινε στην κορυφή με 19μ.. με τον Ολυμπιακό να πλησιάζει στους 18β.

Αγωνία στον Ολυμπιακό, για την κατάσταση της Σάσκια Χίπε, που αποχώρησε υποβασταζόμενη στο 14-13 του δεύτερου σετ.

Τα σετ: 3-2 (25-15, 22-25, 17-25, 29-27, 15-12)

Ολυμπιακός (Κοβάτσεβιτς): Λαμπρούση, Μαλασάι, Χίππε, Χριστοδούλου, Λαζάρεβιτς, Γιώτα, Κονόμι (λ.), Τσίμα, Εμμανουηλίδου, Βλαχάκη, Κοκκινάκη (λ)

Παναθηναϊκός (Δ.Καζάζης): Ρίτσι, Φιλντ, Πολ, Μερτέκη, Κωνσταντινίδου,Χρυσομάλλη, -Ρόγκα (λ.), Καρπουζά, Λαγουδάκη

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ