Μετάβαση στο περιεχόμενο

“Αν βγει ο ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές θα στείλουν φάκελο γιατί βγήκε ο ΣΥΡΙΖΑ”

«Το γκολ το φάγαμε με 9 μποφόρ αέρα. Ήταν καταπληκτικό γκολ». Ο πρόεδρος του Ηρακλή Ψαχνών Γιώργος Στούπας αναφέρθηκε στον αγώνα Κυπέλλου με τον Ατρόμητο ο οποίος συμπεριλαμβάνεται σε φάκελο που έστειλε η UEFA στην ΕΠΟ και ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας άσκησε δίωξη στην ομάδα της Εύβοιας για χειραγώγηση αγώνα για στοιχηματικούς λόγους.

Το παιχνίδι σύμφωνα με την Sportradar που συνεργάζεται με την UEFA χαρακτηρίζεται εξαιρετικά ύποπτο και πιθανόν χειραγωγημένο και στην έκθεση αναφέρεται ότι υπήρξε αναιτιολόγητα ισχυρός live στοιχηματισμός στο 0-0, από νωρίς, μέχρι και το 0-1.

«Αισθάνομαι ντροπή που ερχόμαστε για τέταρτη φορά από έναν ανύπαρκτο κατήγορο. Είμαι όμως και περήφανος που έχουμε μια καθαρή και υγιής ομάδα. Η λάσπη όμως μένει, και ας αθωωνόμαστε κάθε φορά. Δεν γνωρίζω γιατί στέλνουν φακέλους για τέταρτη φορά. Ίσως είναι τυχαίο. Για μένα δεν είναι περίεργος ο στοιχηματισμός. Εδώ αν βγει ο ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές θα στείλουν φάκελο γιατί βγήκε ο ΣΥΡΙΖΑ» πρόσθεσε.

«Δεν υπέπεσε κάτι στην αντίληψή μου. Το θέλαμε το ματς. Πήγαμε με οχτώ βασικούς. Είχαμε κίνητρο γιατί στην εξέδρα ήταν και ο νέος μας προπονητής, Σα Πίντο. Και τα Ψαχνά κατέβηκαν με τους βασικούς» είπε ο Σωτήρης Κακαργιάς, γυμναστής του Ατρόμητου, μάρτυρας υπέρ του Ηρακλή. «Το γκολ μπήκε από τα 40 μέτρα και ήταν άπιαστο. Στο 89′ ο Ηρακλής Ψαχνών είχε μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει. Υπήρχαν και αψιμαχίες και διαπληκτισμοί. Το αποκλείω να συνέβη κάτι».

«Έχουν στοχοποιηθεί τα Ψαχνά. Επειδή κάποιοι ποντάρουν στην άλλη άκρη του κόσμου πρέπει κάθε φορά να αποδεικνύουμε ότι δεν είμαστε ελέφαντες. Έχουμε απαλλαγεί και στις τρεις άλλες περιπτώσεις που κατηγορηθήκαμε» υποστήριξε ο Δημήτρης Καρπετόπουλος, δικηγόρος του Ηρακλής Ψαχνών που κινδυνεύει με υποβιβασμό και πήρε προθεσμία για να καταθέσει υπόμνημα μέχρι την Δευτέρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ