Μετάβαση στο περιεχόμενο

“Δεν υπάρχει θέμα Σα Πίντο, θα πάρουμε δύο μεσοεπιθετικούς έως τη Δευτέρα”

Ο Γιώργος Σπανός τοποθετήθηκε μετά το 0-0 με τον Πλατανιά στην Κρήτη κι αναφέρθηκε σε όλα τα θέματα που αφορούν τον Ατρόμητο. Ο πρόεδρος της ομάδας του Περιστερίου ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει θέμα να φύγει ο Ρικάρντο Σα Πίντο, ενώ έκανε γνωστό πως οι Περιστεριώτες θα πραγματοποιήσουν δυο μεταγραφές μεσοεπιθετικών ως τη Δευτέρα.

«Αν εξαιρέσουμε το παιχνίδι με την ΑΕΚ και στα τρία ματς που έχουμε δώσει η ομάδα έχει δείξει βελτίωση σε όλους τους τομείς. Νομίζω πως και στα παιχνίδια με Καλλονή και Πανθρακικό δεν πήραμε τη νίκη για διαφορετικούς λόγους. Δεν μπορούμε να επικαλούμαστε συνέχεια την τύχη, μας έχει γίνει εμμονή το γκολ και πρέπει να αποφορτίσουμε λίγο την ομάδα. Δεν υπάρχει το καθαρό μυαλό και το… κλικ που χρειάζεται για να μετουσιώσουμε τις ευκαιρίες μας σε γκολ», είπε αρχικά ο πρόεδρος του Ατρόμητου.

Σε ερώτηση για τον Σα Πίντο, απάντησε: «Δεν υπάρχει θέμα Σα Πίντο στην ομάδα. Ξέρετε τη φιλοσοφία μου σαν πρόεδρος, δεν μου αρέσει να αλλάζω προπονητές κι από τη στιγμή που γίνεται μια σοβαρή κι επαγγελματική δουλειά κι από την πλευρά του κι απο όλο το τιμ, εμείς είμαστε ευχαριστημένοι από τη δουλειά του και είναι θέμα χρόνου να βρεθεί ο Ατρόμητος στις θέσεις που θέλουμε όλοι, στις θέσεις των πλέι οφ. Πρέπει να βοηθήσουμε όλοι και να κάνουμε την αυτοκριτική μας γιατί κάναμε λάθη το καλοκαίρι. Πιστεύω πως θα κάνουμε αυτό που πρέπει και μέχρι τη Δευτέρα θα κάνουμε δυο μεταγραφές στο μεσοεπιθετικό κομμάτι. Θα έρθουν οι παίκτες για να βοηθήσουν το υπάρχον ρόστερ για να πετύχουμε τους στόχους μας και να μπούμε στην πεντάδα».

Ενώ για το ποιοι μπορεί να είναι οι παίκτες που θα έρθουν, σχολίασε: «Δεν μπορούμε να πούμε κάτι άλλο, ο στόχος μας και ο σκοπός μας είναι ως τη Δευτέρα να πάρουμε δυο ποδοσφαιριστές στο μεσοεπιθετικό κομμάτι και να βοηθήσουμε την ομάδα».

Τέλος, για το γεγονός ότι υπάρχει χρόνος ως το επόμενο ματς, είπε: «Υπάρχει ένα δεκαήμερο ως το επόμενο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό, θα έχει και ο προπονητής τον χρόνο να δουλέψει σε κομμάτια που χρίζουν βελτίωσης για να παρουσιαστούμε πανέτοιμοι για τη συνέχεια».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ