Μετάβαση στο περιεχόμενο

Τζανακάκης: «Και την ψυχή μας για την άνοδο…»

Ο Μάνος Τζανακάκης μίλησε για τον στόχο της ανόδου, το πόσο σημαντική ήταν η διακοπή για τον Αρη, αλλά και για τη φιλική νίκη επί της Βέροιας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τη νίκη επί της Βέροιας: «Μπορεί να ήταν φιλικό, αλλά θέλαμε τη νίκη για να πάρουμε ψυχολογία. Θέλαμε να παίξουμε καλά και να εφαρμόσουμε όσα δουλέψαμε την προηγούμενη εβδομάδα. Πιστεύω ότι δείξαμε ένα καλύτερο πρόσωπο. Χρειαζόμαστε βέβαια λίγη ακόμα δουλειά για να φτάσουμε στα στάνταρ μας, τα οποία είναι πολύ μεγάλα. Απλά σήμερα δείξαμε ένα μέρος των δυνατοτήτων μας και κερδίσαμε. Ηταν ένα καλό τεστ. Πάμε τώρα να κερδίσουμε και στο πρωτάθλημα».

Για την διακοπή: «Φυσικά και μας βοήθησαν οι τελευταίες δυο εβδομάδες. Δουλεύουμε πάρα πολύ στις προπονήσεις. Εχουμε καταλάβει που έχουμε έρθει. Πρέπει όλοι να ανεβάσουμε την απόδοση μας, για να επαναφέρουμε την ομάδα στη Super League. Υπάρχει πίεση. Ο κόσμος διψάει για νίκες και εμείς πρέπει να τις δώσουμε».

Για το τι άλλαξε σε σχέση με τα παιχνίδια πρωταθλήματος: «Το δουλεύουμε αυτό. Ολες οι ομάδες θα μας παίζουν κλειστά. Για αυτό και θα πρέπει να κερδίζουμε τη μπάλα πιο ψηλά στο γήπεδο, ώστε να κάνουμε άμεσα επίθεση. Είναι δύσκολο αλλά το δουλεύουμε αρκετά. Είμαστε σε καλό δρόμο και θα δείξουμε ένα καλύτερο πρόσωπο στα επόμενα παιχνίδια».

Για το πρωτάθλημα: «Ολοι μαζί πρέπει να τραβήξουμε το κουπί. Ολοι έχουμε ευθύνες και πίεση. Πρέπει να δώσουμε νίκες στον κόσμο. Οι νίκες αποτελούν… βάλσαμο σε αυτές τις καταστάσεις. Μόνο με αυτές θα ξεπεράσουμε την κρίση που διανύουμε. Αυτό θέλουμε να κάνουμε. Θα δουλέψουμε σκληρά και θα δώσουμε την ψυχή μας για να πάρουμε τις νίκες που πρέπει, να το χαρεί και ο κόσμος και να το ξεπεράσουμε όλοι μαζί».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ