Μετάβαση στο περιεχόμενο

«Κάναμε κατάθεση ψυχής…»

Παρά την ήττα από τον Παναθηναϊκό ο Σάββας Παντελίδης έμεινε ικανοποιημένος από την ομάδα του και τόνισε ότι ο Λεβαδειακός θα μπορούσε  να έχει παίξει ακόμα καλύτερα.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο τεχνικός των Βοιωτών στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα του «Απόστολος Νικολαΐδης»:

«Καλή χρονιά σε όλους. Βλέποντας κάποιος την κατοχή που είχε ο Παναθηναϊκός, δεν μπορούμε να πούμε ότι αδικούμαστε. Ο Παναθηναϊκός σε κανένα άλλο παιχνίδι δεν είχε τόσες λίγες ευκαιρίες. Σταθήκαμε πολύ καλά αμυντικά. Έχω παράπονο για τα 25 τελευταία λεπτά. Δεν θυμάμαι άλλο παιχνίδι που ο Παναθηναϊκός προσπάθησε να κρατήσει την μπάλα στο κόρνερ. Στο τελευταίο εικοσάλεπτο πιέσαμε για να ισοφαρίσουμε. Όμως βάσει της εικόνας του αγώνα δεν είμαστε ευχαριστημένοι. Ήμασταν καλοί, αλλά μπορούσαμε καλύτερα. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου που έκαναν κατάθεση ψυχής παρά τις πολλές απουσίες που είχαμε και έκαναν ακόμα πιο δύσκολη την αποστολή μας».

Για το ότι δεν ήταν απειλητικός ο Λεβαδειακός: «Σε κάποιες φάσεις στο τέλος θα μπορούσαμε κάτι παραπάνω, να ισοφαρίζαμε στο τέλος ή αν είχαμε προηγηθεί με τον Μάντζιο. Για να παίξεις με τον Παναθηναϊκό εδώ, θα πρέπει να αμυνθείς  καλά. Δεν ήταν εύκολο να βγούμε ψηλά. Θέλαμε να πάμε με μηδέν στο πρώτο ημίχρονο και να κυνηγήσουμε το κάτι παραπάνω. Ο Παναθηναϊκός μπορεί να σε σκοτώσει αν ανέβει ψηλά κι αποφασίσαμε να ρισκάρουμε στο τελευταίο 25λεπτο».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ