Μετάβαση στο περιεχόμενο

Η «κατάρα» της Ρεάλ

Μπορεί την περασμένη εβδομάδα η Βαλένθια να έδειξε τρομερά ψυχικά αποθέματα και πέτυχε την ανατροπή κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Οι «νυχτερίδες» παρότι πήραν το προβάδισμα στο τέλος του πρώτου μέρους ήρθα ισόπαλες με 1-1 με τη Θέλτα που έχασε και πέναλτι.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν καλύτερα την αναμέτρηση και λίγο πριν συμπληρωθεί το πρώτο μισάωρο έχασαν τεράστια ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ. Ο Σοριάνο ανέλαβε την εκτέλεση του πέναλτι αλλά ο σπεσιαλίστας Ντιέγκο Άλβες του είπε «όχι».

Εκεί που όλα έδειχναν πως οι δυο ομάδες θα πήγαιναν στα αποδυτήρια ισόπαλες δίχως τέρματα, ήρθε το… σόλο του Ροντρίγκο να αλλάξει τα δεδομένα. Ο νεαρός Ισπανός πήρε τη μπάλα αρκετά μέτρα έξω από την περιοχή και με ωραίο διασκελισμό βρήκε χώρο για το σουτ και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα.

Στην επανάληψη η Θέλτα ήταν συνέχεια στην επίθεση και με τη συμπλήρωση μιας ώρας παιχνιδιού κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσα με τον παίκτη που έχασε τη μεγαλύτερη ευκαιρία της στον αγώνα.

Μετά από εκτέλεση κόρνερ η μπάλα έφτασε στο δεύτερο δοκάρι και ο Σοριάνο δεν δυσκολεύτηκε να νικήσει τον Ντιέγκο Άλβες. Οι Γαλλιφιάνοι είχαν κάποιες καλές στιγμές για να πάρουν το τρίποντο αλλά το σκορ δεν άλλαξε μέχρι το τέλος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ