Μετάβαση στο περιεχόμενο

Χάμιλτον: «H μάχη συνεχίζεται»

Παραμένει στο «κυνήγι» του φετινού τίτλου της Φόρμουλα Ένα ο τρις παγκόσμιος πρωταθλητής, Λιούις Χάμιλτον, ο οποίος τερμάτισε πρώτος στο γκραν πρι του Μεξικού και μείωσε τη διαφορά που τον χωρίζει από τον πρωτοπόρο Νίκο Ρόσμπεργκ, που βρέθηκε στη δεύτερη θέση. 

Ο Βρετανός πιλότος, ο οποίος έφθασε στις 51 συνολικά νίκες στην (έως τώρα σπουδαία) καριέρα του και δήλωσε αποφασισμένος να παλέψει μέχρι τέλους για τον τίτλο, καθώς μείωσε στους 19 βαθμούς τη διαφορά από τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας των οδηγών, Νίκο Ρόσμπεργκ: «Η ομάδα έκανε καταπληκτική δουλειά και είμαι πολύ περήφανος που επιτέλους πήρα την 50η μου νίκη. Απομένουν δύο αγώνες και το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό. Δεν είναι εύκολο, γιατί ο Νίκο οδηγεί φανταστικά, αλλά η μάχη θα συνεχιστεί και θα παλέψω μέχρι το τέλος.»

Από την πλευρά του ο Ρόσμπεργκ, που διατηρεί ισχυρό προβάδισμα για την κατάκτηση του τίτλου, τόνισε: «Ο Λιούις έκανε καλύτερη δουλειά αυτό το σαββατοκύριακο. Μπήκε στη στροφή πρώτος και τερμάτισε πρώτος. Ηταν ταχύτερος και του άξιζε να κερδίσει», τόνισε ο Γερμανός πιλότος, ο οποίος πάει στο επόμενο γκραν πρι, στη Βραζιλία, με στόχο να σφραγίσει τον τίτλο: «Για εμένα, η μάχη του πρωταθλήματος πάει καλά αν κερδίσω τους επόμενους αγώνες, οπότε θα πάω στην Βραζιλία και θα προσπαθήσω να κερδίσω εκεί.»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ