Μετάβαση στο περιεχόμενο

Λαζαρίδης: «Αδικηθήκαμε απ’ την διαιτησία»

«Σκασμένος» παρουσιάστηκε στις δηλώσεις του μετά την ήττα του Ατρόμητου από τον Ολυμπιακό ο Νίκος Λαζαρίδης. Ο αμυντικός της ομάδας του Περιστερίου, τόνισε πως η ομάδα του ήταν καλύτερη κυρίως στο πρώτο ημίχρονο ενώ αδικήθηκε σε πολλές φάσεις από τον Δελφάκη και τους βοηθούς του. 

Αναλυτικά

«Δεν αξίζαμε να χάσουμε σήμερα. Ήμασταν πολύ καλύτεροι, είχαμε ευκαιρίες για γκολ ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, πατούσαμε καλύτερα και είναι κρίμα για την προσπάθεια που κάναμε. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Αδικούμαστε και από τη διαιτησία σε πολλές φάσεις. Συνεχίζουμε, κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι για να πάρουμε τους βαθμούς που χρειαζόμαστε. Σταθήκαμε πολύ καλά και αμυντικά και επιθετικά, δουλεύουμε καθημερινά και η ομάδα έχει βελτιωθεί, φαίνεται νομίζω. Κοιτάμε στα μάτια κάθε αντίπαλο και παίζουμε για τους τρεις βαθμούς. Σήμερα θεωρώ ότι έπρεπε να το κερδίσουμε αυτό το ματς». 

Για το γκολ του Ιντέγε: «Έγινε μία σέντρα και πέτυχε το γκολ. Κάθε φάση είναι λεπτομέρειες. Τώρα συνεχίζουμε και κοιτάμε το επόμενο ματς. Δεν μπορούμε να κάνουμε αλλιώς». 

Για το αν θα σταματήσει το ποδόσφαιρο το καλοκαίρι: «Έχω πει ότι θα είναι η τελευταία μου σεζόν, θα δούμε βέβαια, αλλά νομίζω ότι θα είναι η τελευταία». 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ