Μετάβαση στο περιεχόμενο

«Καθάρισε» εύκολα την Καλλιθέα ο Πανθρακικός

Ο Πανθρακικός δε δυσκολεύτηκε καθόλου απέναντι στην Καλλιθέα και πήρε τη νίκη με 3-0 στην Κομοτηνή στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής του 7ου ομίλου για το Κύπελλο Ελλάδος.

Στο 37′ η άμυνα της Καλλιθέας τα έκανε… μούσκεμα, καθώς αντί να διώξει την μπάλα τη χάρισε στον Πλέγα και εκείνος έδωσε το γκολ στον Νικόλτση, με τον τελευταίο να ανοίγει το σκορ. 

Το ματς τέλειωσε επί της ουσίας στο 57′, όταν ο Ντούνης έκανε τραγικό λάθος, χάνοντας την μπάλα εκτός περιοχής και ο Ηλιάδης με σουτ στην κενή εστία έκανε το 2-0 ενώ το τελικό σκορ διαμόρφωσε στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης ο Καρδάρης έπειτα από ασίστ του Ρομπέρ. 

Οι συνθέσεις

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ: (Ανυφαντάκης), Γκαραβέλης, Πολίμος, Πετρούσης, Μπουγαϊδης, Μυρθιανός, Πλέγας (66’ Ψάλτης), Γαβριηλίδης, Ηλιάδης (61’ Καρδάρης), Χαλκιαδάκης, Ρομπέρ, Νικόλτσης (75’ Μήλος)

ΚΑΛΛΙΘΕΑ: (Γκώνιας), Τούνης, Λεβέντης, Σταμόπουλος, Μουκτάρης, Πάτας, Γκίνης (74’ Κατσικογιάννης), Μπέλης, Μάκο, Σμυρλής, Τσίπρας, Σταματάκος

Η βαθμολογία: 

1. Πανθρακικός 3 (3-0) 
2. Ατρόμητος 0 
3. Παναιτωλικός 0 
4. Καλλιθέα 0 (0-3) 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ