Μετάβαση στο περιεχόμενο

Βόλεϊ: Εκτός έδρας νίκες για Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό

Ο Ολυμπιακός πέρασε με νίκη χωρίς απώλεια σετ από την έδρα της Παναχαϊκής, κάνοντας ιδανικό ξεκίνημα στο 49ο πρωτάθλημα της Α1 Ανδρών.

Η πειραϊκή ομάδα με έναν εκπληκτικό Τσούπκοβιτς στη σύνθεσή της (22 πόντοι με 15/23 επιθέσεις, 1 μπλοκ, 6 άσοι!) είναι η μόνη που δεν έχασε σετ στα παιχνίδια της πρεμιέρας, εν αναμονή βεβαίως της συνάντησης Εθνικός Αλεξανδρούπολης-ΠΑΟΚ.

Στο άλλο παιχνίδι της Κυριακής, ύστερα από σκληρό αγώνα δύο ωρών στο κατάμεστο γυμναστήριο του Λουτρακίου ο Παναθηναϊκός νίκησε δύσκολα με 3-1 τη νεοφώτιστη και τυπικά γηπεδούχο Κύζικο Νέας Περάμου.

Οι «πράσινοι» είχαν δύο μεγάλες απώλειες, καθώς εκτός από τον Αργεντινό διαγώνιο Γκονζάλες στερήθηκαν και των υπηρεσιών του Κουβανού Μελγαρέχο, που έπαθε θλάση στους κοιλιακούς και θα μείνει εκτός γηπέδων 15-20 ημέρες.

Στις Γυναίκες, ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε επίσης με νίκη 3-0 επί της Θέτιδος Βούλας ενώ ο Πανναξιακός πέρασε με 3-1 από την Ηλιούπολη απέναντι στην ομώνυμη ομάδα, στα παιχνίδια που ολοκλήρωσαν την πρεμιέρα του πρωταθλήματος στην κατηγορία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ