Μετάβαση στο περιεχόμενο

Συνελήφθη για ανθρωποκτονία ο πατέρας του Φελίπε Άντερσον

Μια άσχημη είδηση από τη Βραζιλία «ισοπέδωσε» τον Φελίπε Άντερσον.

Ο πατέρας του άσου της Λάτσιο συνελήφθη με την κατηγορία της διπλής δολοφονίας από πρόθεση, καθώς φέρεται να προκάλεσε τροχαίο δυστύχημα στη Σάντα Μαρία, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν δύο άτομα.

Ο Σεμπαστιάο Τομέ Γκόμεζ, όπως είναι το όνομα του πατέρα του, σύμφωνα με τις αναφορές αρκετών μέσων ενημέρωσης της Βραζιλίας, συμπεριλαμβανομένης της διαδικτυακής πύλης ”esporte.uol.com.br”, σκότωσε τον 30χρονο Μπρούνο Σάντος Σίλβα και την 61χρονη Νοέμια Καλντέιρα Γκόμεζ.

Το περιστατικό συνέβη όταν ο φερόμενος ως δράστης είδε τον άνδρα μαζί με τη γυναίκα, με την οποία διατηρούσαν κοινή σχέση.

Ο Σεμπαστιάο Γκόμεζ ”έχασε” τον έλεγχο του αυτοκινήτου του και έπεσε πάνω στο ποδήλατο που οδηγούσε ο Μπρούνο Σίλβα και εν συνεχεία στη Νοέμια Γκόμεζ, σκοτώνοντας και τους δύο.

Μετά τη σύγκρουση ο οδηγός του αυτοκινήτου μεταφέρθηκε στο 33ο αστυνομικό τμήμα, όπου ισχυρίστηκε ότι είχε εμπλακεί σε ατύχημα. Ο πατέρας του Φελίπε Άντερσον συνελήφθη όμως και θα δικαστεί με την κατηγορία της (διπλής) ανθρωποκτονίας εκ προθέσεως.

Ο Φελίπε Άντερσον, ένας πολλά υποσχόμενος μεσοεπιθετικός 21 ετών, γεννήθηκε στη Σάντα Μαρία και ξεκίνησε από τα τμήματα υποδομής της Σάντος, όπου τον ανακάλυψε η Λάτσιο και τον έφερε στην Ιταλία. Τη φετινή σεζόν έχει σημειώσει 5 γκολ και μοιράσει 4 ασίστ σε 16 αγώνες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ