Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καταγγελία Μηνούδη: «Δεν είχε γιατρό στην Πυλαία»

Στον ώμο τραυματίστηκε ο βολεϊμπολίστας του ΠΑΟΚ, Ερνάντο Γκόμεζ, με την διάγνωση να αναφέρει πως θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για ενάμιση  μήνα.

Ο διευθυντής του ΠΑΣΑΠ, Βασίλης Μηνούδης, σχολίασε μέσω facebook τον τραυματισμό του Βενεζουελάνου, λέγοντας πως στον αγώνα της Πυλαίας δεν υπήρχε γιατρός ώστε να φροντίσει άμεσα τον ώμο του παίκτη του «Δικεφάλου» και να τον βάλει στη θέση του.

Αναλυτικά έγραψε:

«Τραυματίζεται ο διαγώνιος (Γκόμεζ) του πρωταθλητή ΠΑΟΚ κατά τη διάρκεια της επίσημης (;) διοργάνωσης του League Cup, στην έδρα του ΠΑΟΚ και δεν υπάρχει κάποιος ορθοπεδικός στο γήπεδο να του βάλει τον ώμο στη θέση… Από ότι έμαθα ζητούσαν βοήθεια από τον γιατρό/φυσικοθεραπευτή του μπάσκετ, αλλά τελικά πήγε στο κλινική για να του κάνουν μέθη! Τραγική η εικόνα να ακουμπάει ο Γκόμεζ τον βγαλμένο ώμο του πάνω στη διαφημιστική πινακίδα, σφαδάζοντας από τους πόνους, με τη βοήθεια του φιλότιμου coach Καλμαζίδη, μην έχοντας τη βοήθεια κανενός “ειδικού”… Ωχ, sorry, ξέχασα ……δεν υπήρχε κανένας.

Τυπικά υπήρχε ένας παθολόγος (για το φύλλο αγώνα) στο γήπεδο και ένας άπειρος μασέρ, αλλά κύριοι…..με πορδές δεν βάφονται αβγά…

Επιτέλους επενδύστε λίγο και στην υγεία των αθλητών. Στο κάτω κάτω περιουσία των σωματείων είναι, έλεος…

 

Περαστικά “Χάρι” Harry Gomez – buena recuperación».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ