Μετάβαση στο περιεχόμενο

«Η αστυνομία ξέρει ότι ο Μπεν θάφτηκε στην Κω, αλλά δεν ξέρει πού»

Σίγουρη ότι οι Βρετανοί αστυνομικοί γνωρίζουν ότι ο μικρός Μπεν Νίνταμ τα ίχνη του οποίου χάθηκαν στην Κω το 1991, θάφτηκε στο νησί των Δωδεκανήσων αλλά δεν ξέρουν το πού εμφανίστηκε η γιαγιά του μικρού αγοριού. 

Μιλώντας στη Daily Mirror η Κριστίν Νίνταμ μοιράζεται τον τρόμο της ότι η ιστορία δεν θα έχει καλό τέλος. 

«Εγώ τώρα έχω ένα πολύ μεγάλο φόβο. Είναι σαν η αστυνομία να γνωρίζει ότι ο Μπεν θάφτηκε στην Κω αλλά δεν ξέρουν πού. Δεν ξέρω τι θα συμβεί μόλις τον βρουν. Αλλά δεν θα είναι μια ιστορία με χαρούμενο τέλος» λέει η κυρία Νίνταμ. 

Περιγράφοντας τις στιγμές που οι αστυνομικοί του Νότιου Γιορκσάιρ ενημέρωσαν την οικογένεια για τις νέες πληροφορίες λέει: «Μας ήρθε ξαφνικά. Το έκαναν όσο πιο λεπτεπίλεπτα μπορούσαν». 

Στην ίδια συνέντευξη η 64χρονη θυμήθηκε τη στιγμή που είπε στην κόρη της ότι έχασε το παιδί. 

«Έχασα τον Μπεν. Τον έχασα» είπε το πρωινό της 24ης Ιουλίου 1991 η Κριστίν Νίνταμ στην κόρη της Κέρι. «Μαμά δεν έχει χαθεί. Μην ανησυχείς θα τον βρούμε» της απάντησε τότε η μητέρα του μικρού αγοριού. 

Όσο όμως περνούσαν οι ώρες ο φόβος και η αγωνία μεγάλωνε. «Ήμασταν πλήρως μουδιασμένοι από τον απίστευτο τρόμο» θυμάται η γιαγιά του Μπεν. 

Η ίδια κατέρρευσε όταν λίγες ημέρες αργότερα είδε τους αστυνομικούς να ψάχνουν ένα σωρό από χώμα. «Τους φώναξα “βρείτε τον σας παρακαλώ” και λιποθύμησα». 

Η μοναδική στιγμή που η γιαγιά του μικρού Μπεν χαμογελά είναι όταν θυμάται τη στιγμή που γεννήθηκε. «Ήμουν εκεί. Ήταν εκστατική εμπειρία. Ήταν απλά τόσο τέλεια. Κλαίγαμε όλοι από τη χαρά μας». 

Πηγή: protothema.gr

 


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ