Μετάβαση στο περιεχόμενο

Βιλντόσα: «Όλοι γνωρίζουμε ότι ο Ομπράντοβιτς είναι ο καλύτερος προπονητής στην Ευρώπη»

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο Λούκα Βιλντόσα για τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς, αλλά και την άλλοτε ομάδα του, τον Παναθηναϊκό, λίγο πριν η Παρτιζάν υποδεχθεί τους πράσινους (13/10, 21:30) στο Βελιγράδι για την πέμπτη αγωνιστική της Euroleague.

“Πιστεύω ότι οι οπαδοί ξέρουν πώς να υποδεχτούν τον Ομπράντοβιτς. Είναι ένας θρύλος. Όλοι γνωρίζουμε ότι είναι ο καλύτερος προπονητής στην Ευρώπη. Πρέπει να τον υποδεχθούμε θερμά στο γήπεδο, αλλά ταυτόχρονα, βρισκόμαστε εκεί για να παίξουμε μπάσκετ.

Ελπίζω να καταφέρουμε να κερδίσουμε, αν και γνωρίζουμε ότι θα είναι πολύ δύσκολο, καθώς ο Παναθηναϊκός δεν έχει χάσει ούτε ένα παιχνίδι μέχρι τώρα. Φαίνονται πολύ καλοί στο γήπεδο” είπε ο Αργεντινός γκαρντ μεταξύ άλλων σε συνέντευξη που παραχώρησε στην Meridian Sport.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ