Μετάβαση στο περιεχόμενο

Μήνυμα Μάγερ για Σαχτάρ και Σίτι – Επίδοση που λέει πολλά

Η ΑΕΚ άφησε πίσω της τη διακοπή των εθνικών ομάδων με τον καλύτερο τρόπο, επικρατώντας του ΟΦΗ με 3-0, και πλέον στρέφει αποκλειστικά την προσοχή της στις μεγάλες ευρωπαϊκές αναμετρήσεις που ακολουθούν. Ο Λόβρο Μάγερ ήταν για ακόμη μία φορά εκ των πρωταγωνιστών.

Ο διεθνής Κροάτης μεσοεπιθετικός πραγματοποίησε ακόμη μία εξαιρετική εμφάνιση, συμβάλλοντας καθοριστικά στο επιθετικό παιχνίδι.

Μάλιστα, ήταν εκείνος που δημιούργησε το πρώτο γκολ της αναμέτρησης, το οποίο σημείωσε ο Φιλίπε Ρέλβας, προσθέτοντας ακόμη μία ασίστ.

Ο Μάγερ έφτασε πλέον τις επτά ασίστ σε μόλις 11 συμμετοχές, επίδοση που αποτυπώνει την επιρροή του στη δημιουργική λειτουργία της ΑΕΚ.

Μετά την επικράτηση επί του ΟΦΗ, ο Κροάτης διεθνής έστειλε το δικό του μήνυμα μέσω Instagram: «Σημαντικό παιχνίδι και νίκη μετά τη διακοπή των εθνικών ομάδων. Τώρα, το Champions League».

Η ευρωπαϊκή συνέχεια αρχίζει την Τετάρτη 14 Οκτωβρίου, όταν η ΑΕΚ αντιμετωπίζει τη Σαχτάρ Ντόνετσκ στο «Στάμφορντ Μπριτζ». Την Τρίτη 20 Οκτωβρίου θα βρεθεί στο «Etihad» απέναντι στη Μάντσεστερ Σίτι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ