Μετάβαση στο περιεχόμενο

ΒΙΝΤΕΟ – Θανάσης Αντετοκούνμπο: «Ανατρίχιασα με την ατμόσφαιρα στο Αλεξάνδρειο»

«Ανατρίχιασα» με την ατμόσφαιρα στο Αλεξάνδρειο, δήλωσε ο Θανάσης Αντετοκούνμπο μετά την πρώτη του εμφάνιση μπροστά στον κόσμο του Άρη, τονίζοντας πως η ομάδα πρέπει να παλεύει σε κάθε παιχνίδι.

Ο διεθνής φόργουορντ στάθηκε στην ιδιαίτερη αίσθηση που του δημιούργησε η ατμόσφαιρα στο γήπεδο και υπογράμμισε πως οι παίκτες του Άρη πρέπει να μεταδίδουν ενέργεια στον κόσμο.

«Ανατρίχιασα. Είναι κάτι πολύ ωραίο και έχει μια άλλη αίσθηση, ότι παίζεις για κάτι διαφορετικό, όχι απλά μπάσκετ. Πρώτα απ’ όλα, πάντα μπαίνω για να μεταδώσω αυτή την ενέργεια στους συμπαίκτες μου, αλλά και στον κόσμο, ώστε να αισθάνονται ότι έχουν μέσα στρατιώτες, μαχητές. Δεν ήρθαμε εδώ απλά για να παίξουμε.

Είμαστε εδώ για να παλέψουμε για ό,τι καλύτερο. Πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι και να τα δίνουμε όλα σε κάθε παιχνίδι, εντός και εκτός έδρας. Ό,τι και να γίνει στον αγώνα, να ανυπομονούν για τον επόμενο. Αυτό θέλουμε», δήλωσε χαρακτηριστικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ