Μετάβαση στο περιεχόμενο

“Να γίνουμε πρωταθλητές χειμώνα”

Οι μεταγραφικές αναζητήσεις συνεχίζονται στον ΠΑΟΚ, αλλά αυτό που προέχει για τον Άγγελο Αναστασιάδη είναι το αυριανό παιχνίδι με τον Αστέρα στην Τρίπολη.

«Δεν ήθελε η Παναγιά να προκριθούμε» είπε στους παίκτες του ο έμπειρος προπονητής, αναφερόμενος στον αποκλεισμό από το Κύπελλο και αμέσως μετά έριξε το σύνθημα για την «μάχη» τονίζοντας: «Πρέπει να κλείσουμε με νίκη τον πρώτο γύρο και να γίνουμε πρωταθλητές χειμώνα».

Στα αγωνιστικά, ολοκληρώθηκε χωρίς νέα προβλήματα η τελευταία προπόνηση πριν την αναχώρηση για την Τρίπολη. Το σημερινό πρόγραμμα αποσκοπούσε κυρίως στη διατήρηση και τόνωση της φυσικής κατάστασης εν όψει του αυριανού ματς, με χαλαρές ασκήσεις τεχνικής και τακτική προετοιμασία.

 Μετά το τέλος της προπόνησης, ο Άγγελος Αναστασιάδης ανακοίνωσε την αποστολή, η οποία αποτελείται από τους: Ιτάνζ, Γιακουμή, Αθανασιάδη, Βίτορ, Γκολάσα, Κίτσιου, Κουλούρη, Κωνσταντινίδη, Μακ, Μαντούρο, Παπαγιαννόπουλο, Περέιρα, Παπαδόπουλο, Ρατς, Πούγγουρα, Σαλπιγγίδη, Σαββίδη, Σκόνδρα, Τζαβέλλα, Τζανδάρη.

Ο Εργκούς Κάτσε εκτίει ποινή μιας αγωνιστικής καθώς είχε συμπληρώσει 4 κάρτες πριν την προ αναβολής διεξαγωγή του ματς, ενώ επιστρέφει ο Γιώργος Τζαβέλλας που εξέτισε τις 2 αγωνιστικές της ποινής του μετά την αποβολή στη Λειβαδιά.

Παραμένει εκτός ο Τζιόλης

Πέντε εβδομάδες έχουν περάσει από την ημέρα που ο Αλέξανδρος Τζιόλης έκανε την τελευταία του εμφάνιση με τη φανέλα του ΠΑΟΚ. Ο 29χρονος μέσος είχε αγωνιστεί στην αναμέτρηση του Δικεφάλου με αντίπαλο την Ξάνθη, στα Πηγάδια, και έκτοτε ξεκίνησε ένα διάστημα εξετάσεων και θεραπευτικής αγωγής προκειμένου ο παίκτης να ξεπεράσει το πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε.

Ο Τζιόλης αντιμετωπίζει το σύνδρομο κοιλιακών προσαγωγών, ένα θέμα που τον ταλαιπωρεί σχεδόν έναν μήνα πριν από την τελευταία του συμμετοχή, και το αντιμετώπισε με χαλαρές προπονήσεις και ενέσεις πριν από τα ματς, σε μια κίνηση που εκτιμήθηκε ιδιαίτερα από τον Αναστασιάδη, που είδε τον Τζιόλη να παίζει όντας ουσιαστικά τραυματίας για ένα συγκεκριμένο διάστημα.

Τελευταία εβδομάδα για Γλύκο

Ο Παναγιώτης Γλύκος ξεκίνησε χθες τρέξιμο, τρεις εβδομάδες μετά τον τραυματισμό του στο παιχνίδι με αντίπαλο τον ΠΑΣ Γιάννινα, στις 18 Δεκεμβρίου. Ο 28χρονος τερματοφύλακας του Δικεφάλου αναμένεται να μείνει εκτός δράσης στα δυο προσεχή εκτός έδρας παιχνίδια του Δικεφάλου με Αστέρα Τρίπολης και Καλλονή και εφόσον το τελευταίο στάδιο της αποθεραπείας του κυλίσει ομάδα, να υπολογίζεται στο παιχνίδι κόντρα στον Πλατανιά, στις 18 Ιανουαρίου.

 

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ