Μετάβαση στο περιεχόμενο

Παναθηναϊκός: Οι Κροάτες ανησυχούν για τον Γιάγκουσιτς – Τι φοβούνται…

Ο Αντριάνο Γιάγκουσιτς αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της νέας γενιάς του κροατικού ποδοσφαίρου, ωστόσο στην πατρίδα του υπάρχει έντονος προβληματισμός για τον περιορισμένο χρόνο συμμετοχής του στον Παναθηναϊκό.

Ο 21χρονος μέσος φρόντισε να επιβεβαιώσει για ακόμη μία φορά την ποιότητά του με την Κροατία Κ21, πετυχαίνοντας χατ-τρικ απέναντι στην Ουγγαρία και συγκεντρώνοντας εγκωμιαστικά σχόλια από τα κροατικά Μέσα. Η συγκεκριμένη εμφάνιση επανέφερε, όμως, στο προσκήνιο το ζήτημα της παρουσίας του στην Αθήνα.

Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα της «Germanijak», ο Γιάγκουσιτς έχει αγωνιστεί μόλις λίγο περισσότερο από 100 λεπτά τον τελευταίο ενάμιση μήνα, ενώ από τις αρχές Σεπτεμβρίου έχει πάρει χρόνο συμμετοχής σε μόλις δύο αναμετρήσεις. Η κατάσταση αυτή προκαλεί ανησυχία, καθώς στην Κροατία θεωρούν ότι ένας ποδοσφαιριστής με τα δικά του χαρακτηριστικά χρειάζεται σταθερό αγωνιστικό ρόλο για να συνεχίσει την εξέλιξή του.

Μάλιστα, η άποψη που εκφράζεται είναι πως, αν η κατάσταση δεν αλλάξει, ο νεαρός χαφ θα πρέπει να εξετάσει το ενδεχόμενο να αναζητήσει άλλη ομάδα, ακόμη και με τη μορφή δανεισμού, προκειμένου να βρει τον απαραίτητο χρόνο συμμετοχής. Οι Κροάτες θεωρούν πως η παρατεταμένη παρουσία στον πάγκο μπορεί να αποτελέσει σημαντικό εμπόδιο στην πορεία του.

«Τον τελευταίο ενάμιση μήνα έχει καταγράψει μόλις λίγο πάνω από 100 λεπτά συμμετοχής. Από τις αρχές Σεπτεμβρίου έχει αγωνιστεί μόλις σε δύο παιχνίδια. Βλέποντας τι μπορεί να προσφέρει, πραγματικά είναι κρίμα να τον βλέπει κανείς να κάθεται στον πάγκο στην Ελλάδα. Και είναι αναπόφευκτο πως, αν αυτή η κατάσταση συνεχιστεί, θα πρέπει να αναζητήσει έναν νέο προορισμό, έστω και μέσω δανεισμού. Ουσιαστικά, έχει ήδη χάσει μία ολόκληρη ημερολογιακή χρονιά και αυτό μπορεί να αποβεί καταστροφικό για έναν νεαρό ποδοσφαιριστή», αναφέρει το εν λόγω δημοσίευμα.

Πάντως, η συγκεκριμένη προοπτική δεν φαίνεται να βρίσκεται στα πλάνα του Παναθηναϊκού. Ο ατζέντης του Γιάγκουσιτς, Μάτεϊ Σκέγκρο, είχε ξεκαθαρίσει πρόσφατα πως οι «πράσινοι» δεν θέλουν να συζητήσουν ούτε πώληση ούτε δανεισμό του ποδοσφαιριστή, καθώς υπάρχει συγκεκριμένο πλάνο για την αξιοποίησή του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ