Μετάβαση στο περιεχόμενο

Τι ζητάει η ΟΥΕΦΑ από τον Παναθηναϊκό

Φαίνεται πως το πρόστιμο των 61.000 ευρώ στον Παναθηναϊκό για το ματς με τον Αγιαξ ήταν απλά το προμήνυμα πίσω από τη σοβαρή προτροπή από την πλευρά του ΟΥΕΦΑ οι «πράσινοι» να μετακομίσουν στο ΟΑΚΑ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στελέχη της ευρωπαϊκής συνομοσπονδίας πιέζουν καταστάσεις, ώστε ο Παναθηναϊκός να δώσει τα δύο εναπομείναντα (για τη φάση των ομίλων του Europa League) εντός έδρας παιχνίδια του στο ΟΑΚΑ!

Σενάριο, φυσικά, κάτι παραπάνω από ακραίο, που έχει πέσει στο τραπέζι, μετά την έκθεση του Σκωτσέζου παρατηρητή από την αναμέτρηση με τον «Αίαντα». Ο τελευταίος ανέφερε προβλήματα με τον χλοοτάπητα και τον φωτισμό του «Απόστολος Νικολαΐδης», ενώ τα εν λόγω στελέχη της UEFA επικαλούνται και τα παράπονα των Ολλανδών για την έδρα του «τριφυλλιού».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ