Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενός λεπτού σιγή πριν από τα παιχνίδια του Super Cup, στη μνήμη του Σούλη Μαρκόπουλου

Το ελληνικό μπάσκετ θρηνεί την απώλεια του Σούλη Μαρκόπουλου, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 77 ετών.

Πριν από την έναρξη των αγώνων για το Super Cup που θα διεξαχθεί Σάββατο 26/9 και Κυριακή 27/9 στο Περιστέρι και κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου» με τη συμμετοχή Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, θα κρατηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του εμβληματικού προπονητή, μετά από αίτημα που κατέθεσε ο «Δικέφαλος του Βορρά» και έγινε δεκτό.

Θυμίζουμε ότι ο πρώτος ημιτελικός θα ξεκινήσει στις 16:45, με τον πρωταθλητή Ολυμπιακό να κοντράρεται με την ΑΕΚ, ενώ στις 21:00 θα έχουμε τζάμπολ στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ.

Ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Σούλη Μαρκόπουλου θα τηρηθεί και πριν από την έναρξη του ΠΑΟΚ με τη Μανρέσα, στο Παλατάκι και για την πρεμιέρα του EuroCup.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ