Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ομπράντοβιτς: «Πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ – Από τους σπουδαιότερους ανθρώπους στο μπάσκετ ο Παύλος Γιαννακόπουλος»

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς επιστρέφει σε ακόμα ένα τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος», αυτή τη φορά όμως ως προπονητής του Παναθηναϊκού.

Ο Σέρβος τεχνικός μίλησε στη συνέντευξη Τύπου για τη διοργάνωση, ενώ τόνισε ότι ελπίζει να δει ωραίες αναμετρήσεις.

Οι δηλώσεις του Ζέλικο Ομπράντοβιτς:

«Καλησπέρα. Θέλω να ευχαριστήσω τις τρεις ομάδες που είναι εδώ σε αυτό το σπουδαίο τουρνουά. Αυτό το τουρνουά έχει το όνομα ενός από τους σπουδαιότερους ανθρώπους στο μπάσκετ, του κύριου Παύλου Γιαννακόπουλου. Είναι σαν πατέρας για εμένα. Εξήγησα πολλές φορές την σχέση που είχα μαζί του και πόσο με βοήθησε τα 13 χρόνια που ήμουν εδώ. Θα πω ό,τι και ο Σλούκας.

Αν έβλεπε πώς είναι ο Παναθηναϊκός σήμερα θα ήταν πολύ χαρούμενος. Τα πράγματα είναι πολύ καλά στο κλαμπ. Συγχαρητήρια σε όσους είναι στον σύλλογο. Είμαι περίπου 2 μήνες εδώ. Είναι τρομερός οργανισμός. Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ. Φέτος πρέπει να είμαι, δεν έρχομαι με πρόσκληση. Είμαι πολύ χαρούμενος που έχουμε τους καλεσμένους μας. Ελπίζω να είναι ωραία ματς».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ