Μετάβαση στο περιεχόμενο

“Σήμερα απολαμβάνουμε τη νίκη, από αύριο όμως τα κεφάλια μέσα”

Ο Ολυμπιακός μπορεί να ήταν σαρωτικός απέναντι στην Αρμάνι Μιλάνο, ωστόσο ο Γιάννης Σφαιρόπουλος απέφυγε τα μεγάλα λόγια. Ο κόουτς των Πειραιωτών εξήγησε πως απλά ήρθε ακόμα μια νίκη, ενώ στάθηκε ιδιαίτερα στην συγκέντρωση που έδειξαν οι παίκτες του στο αμυντικό κομμάτι.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος στη συνέντευξη Τύπου:

«Καλησπέρα! Πετύχαμε άλλη μία νίκη στο Tοp 16, είναι σημαντική, όπως και όλες στην Ευρωλίγκα απέναντι σε μια ομάδα που έχει αποδείξει πως έχει ικανότητα με τη σκληράδα που διαθέτει να κερδίσει τον οποιονδήποτε αντίπαλο όταν βρεθεί σε καλή ημέρα. Εμείς ήμασταν συγκεντρωμένοι, η άμυνα μας έδωσε το ματς. Ειδικά στο δεύτερο μέρος η άμυνά μας έφθασε στα επίπεδα που θέλω και πιστεύω πως μπορούμε να παίζουμε. Με τέτοια άμυνα, σίγουρα, βρίσκεις ρυθμό και στην επίθεση.

Αρχικά δεν ήμασταν τόσο αποδοτικοί, δεν διαβάσαμε καλά το ματς, αλλά ανεβάζοντας την απόδοσή μας στη δεύτερη περίοδο πήραμε διαφορά. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν πολύ καλοί και πήραμε, τελικά, εύκολη νίκη. Συγχαρητήρια στους παίκτες για την εμφάνιση, σήμερα απολαμβάνουμε τη νίκη, από αύριο όμως τα κεφάλια μέσα. Συνεχίζουμε τη δουλειά».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ