Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κάρλος Σαμπράνο για Ολυμπιακό σύμφωνα με τους Περουβιανούς

Αθλητική ιστοσελίδα του Περού αναφέρει σε ρεπορτάζ της ότι υπάρχει ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον στόπερ της Άιντραχτ Φρανκφούρτης Κάρλος Αουγκούστο Σαμπράνο Οτσαντάρτε.

Ο Περουβιανός κεντρικός αμυντικός διανύει το 26ο έτος της ηλικίας του (10/7/1989) και έχει συμβόλαιο με τη γερμανική ομάδα μέχρι το καλοκαίρι. Τις προηγούμενες δύο σεζόν ήταν βασικό και αναντικατάστατο στέλεχος της Αιντραχτ, έχοντας 60 συμμετοχές,  αλλά τη φετινή αγωνιστική περίοδο μετράει 6 συμμετοχές (τις 5 ως βασικός), σε σύνολο 17 αγωνιστικών λόγω ενός προβλήματος τραυματισμού που αντιμετώπισε. 

Ο δεξιοπόδαρος Σαμπράνο έχει ύψος 1,85μ., είναι ταχύς και δυναμικός στόπερ με καλή τεχνική κατάρτιση, ενώ από το 2006 αγωνίζεται στη Γερμανία, όταν και μετακόμισε εκεί από την πατρίδα του.

Σε ηλικία 17 ετών, λοιπόν, εντάχθηκε στην ποδοσφαιρική ακαδημία της Σάλκε, στην οποία και παρέμεινε μέχρι το 2010, παίζοντας συνολικά 16 φορές στην Μπουντεσλίγκα. Ακολούθησε η Σανκτ Πάουλι (2010-2012) και η Άιντραχτ Φρανκφούρτης (2012-σήμερα). Είναι διεθνής με την Εθνική ομάδα του Περού, έχοντας 25 συμμετοχές και 3 γκολ στο ενεργητικό του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ