Μετάβαση στο περιεχόμενο

Αναστασίου: ¨Κατεβάσαμε τον διακόπτη”

Μπορεί το ματς ενάντια στα Χανιά να μην είχε κανένα βαθμολογικό ενδιαφέρον για τον Παναθηναϊκό, ωστόσο ο Γιάννης Αναστασίου μόνο ευχαριστημένος δεν θα μπορούσε να είναι βλέποντας το 0-2 να γίνεται 2-2.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, λοιπόν, ο τεχνικός των πράσινων τόνισε ότι οι παίκτες του έδειξαν έλλειψη συγκέντρωσης και σοβαρότητας, υπογραμμίζοντας για μία ακόμα φορά πως υφίσταται πρόβλημα νοοτροπίας.

«Κατεβάσαμε τον διακόπτη. Δεν ήμασταν σοβαροί και συγκεντρωμένοι. Ένα ματς που θα μπορούσαμε να βάλουμε 4-5 γκολ, έγινε όπως έγινε. Ξεκινήσαμε καλά, αλλά αποδείχθηκε και πάλι ότι θέλουμε δουλειά στο θέμα της νοοτροπίας», ανέφερε ο Αναστασίου.

Ενώ σχολιάζοντας την εμφάνιση του Σωτήρη Νίνη και το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός κατέβασε ενδεκάδα με αμιγώς ελληνικό χρώμα για πρώτη φορά ύστερα από το 1991, είπε: «Είναι σημαντικό για μας να δίνουμε χρόνο συμμετοχής σε Έλληνες παίκτες και παιδιά από τις ακαδημίες. Ο Σωτήρης ήταν καλός, προσπάθησε και κάποια στιγμή κουράστηκε. Είναι πολύς καιρός οι οκτώ μήνες απουσίας και θα χρειαστεί κάποιο διάστημα μέχρι να επανέλθει πλήρως».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ