Μετάβαση στο περιεχόμενο

LIVE: Ολυμπιακός – Αρμάνι Μιλάνο 81-58 (Τελικό)

Τέλος το αγώνα (81-58), ο Ολυμπιακός θα πάρει μια επιβλητική νίκη επί της Αρμάνι και κάνει το 2-0 στο top-16 της Ευρωλίγκας.

O Ολυμπιακός κάνει πάρτι στο δεύτερο ημίχρονο απέναντι σε μια Αρμάνι που φαντάζει ανήμπορη να αντιδράσει (74-47), 5′ ακόμα για την λήξη.

Τέλος τρίτου δεκαλέπτου (56-44)

Ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο.

Τέλος πρώτου ημιχρόνου στο ΣΕΦ (39-35)! Οι Πειραιώτες έχουν πιάσει ρυθμό στο επιθετικό κομμάτι (με την είσοδο Σλούκα και Χάντερ) και σε συνδιασμό με την καλή άμυνα πάνω στον Χάκετ, έχουν καταφέρει να ανατρέψουν την εικόνα του παιχνιδιού.

Τέλος πρώτου δεκαλέπτου (13-18). Η Αρμάνι Μιλάνο με δύο μεγάλα καλάθια των Μέλι και Μπρουκς στο τελευταίο λεπτό παίρνει αέρα 5 βαθμών σε ένα ματς που μέχρι τώρα τον πρώτο λόγο έχει η άμυνα και για τις δύο ομάδες.

Ο Ολυμπιακός ξεκινάει με τους Μάντζαρη, Σπανούλη, Ντάρντε, Πέτγουεϊ και Ντάνστον Ντάνστον, ενώ η Αρμάνι με τους Τζεντίλε, Σάμουελς, Μος, Χάκετ και Μέλι.

Τζάμπολ στο ματς.

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Αρμάνι Μιλάνο Τζινς (21.45) στο ΣΕΦ για την 2η αγωνιστική του ΣΤ’ Ομίλου του Top 16 της Ευρωλίγκας, και στόχος του δεν είναι άλλος από την κατάκτηση ακόμα ενός θετικού αποτελέσματος.

Το filathlos.gr θα σας ενημερώνει συνεχώς για την εξέλιξη του αγώνα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ