Μετάβαση στο περιεχόμενο

Χαμός στην Σόφια πριν το Λέφσκι – ΑΕΚ

Με ένταση ξεκίνησε η μεγάλη βραδιά στην Σόφια, λίγη ώρα πριν από την σέντρα της αναμέτρησης της Λέφσκι με την ΑΕΚ για τα Playoffs του Champions League (22:00).

Περίπου 90 λεπτά πριν από την έναρξη του αγώνα, σημειώθηκαν επεισόδια έξω από το «Βασίλ Λέφσκι», καθώς υπήρξε σύγκρουση ανάμεσα σε αστυνομικές δυνάμεις και οπαδούς της Λέφσκι Σόφιας.

Η κατάσταση μάλιστα πήρε μεγαλύτερες διαστάσεις, με τις αστυνομικές δυνάμεις να κάνουν χρήση δακρυγόνων στην προσπάθειά τους να περιορίσουν την ένταση και να επαναφέρουν την τάξη στην περιοχή γύρω από το γήπεδο.

Όλα αυτά συνέβησαν ενώ χιλιάδες φίλοι της βουλγαρικής ομάδας βρίσκονταν ήδη στους δρόμους της Σόφιας και κατευθύνονταν προς το κατάμεστο «Βασίλ Λέφσκι» για την πρώτη μεγάλη μάχη με την ΑΕΚ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ