Μετάβαση στο περιεχόμενο

Και επίσημα στον Ολυμπιακό ο Φρόιλερ

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε μια σημαντική μεταγραφική κίνηση, καθώς ανακοίνωσε την απόκτηση του Ρέμο Φρόιλερ, με τον έμπειρο Ελβετό μέσο να υπογράφει συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2028.

Ο 34χρονος Ελβετός έφτασε στην Ελλάδα, ολοκλήρωσε χωρίς προβλήματα τις ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις και έβαλε την υπογραφή του στο νέο του συμβόλαιο με τους «ερυθρόλευκους».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του διεθνούς Ελβετού μέσου, Ρέμο Φρόιλερ. Γεννημένος στις 15 Απριλίου 1992, προέρχεται από τη Bologna, με την οποία την τελευταία τριετία πραγματοποίησε 123 συμμετοχές, εκ των οποίων τις 40 τη σεζόν που ολοκληρώθηκε.

Το 2022-2023 αγωνίστηκε στη Nottingham Forest (33 συμμετοχές), ενώ από το 2016 μέχρι το 2022 έκανε 260 παιχνίδια στην Atalanta, με απολογισμό 21 γκολ και 23 ασίστ. Ξεκίνησε την καριέρα του από την ακαδημία της Winterthur, συνέχισε στην GC Zürich U21 και ακολούθησαν η Grasshoppers, η πρώτη ομάδα της Winterthur και η Luzern.

Ο Φρόιλερ μετρά 301 συμμετοχές στη Serie A, 28 στο Champions League, 24 στο Europa League και 28 στην Premier League. Με την εθνική ομάδα της Ελβετίας έχει αγωνιστεί 94 φορές και έχει πετύχει 11 γκολ.

Ρέμο, καλώς ήλθες στον Ολυμπιακό!»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ