Μετάβαση στο περιεχόμενο

Επιστροφή Σανιά στον Αρη

Από τη στιγμή που ο Γιώργος Γαλανός αποχώρησε από τον Άρη άνοιξε ο δρόμος της επιστροφής του Σίντι Σανιά στους κίτρινους και πλέον ο Σενεγαλέζος μέσος τίθεται στη διάθεση του Πάουλο Κάμπος.

Ο 24χρονος χαφ, λοιπόν, αφίχθη στη Θεσσαλονίκη για να οριστικοποιηθεί η επανένταξή του στον Άρη ύστερα από συνάντηση που είχε με τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη.

Ο Σανιά θα μπει στις προπονήσεις από αύριο και ήδη έχουν αρχίσει οι διαδικασίες για να εκδοθεί το δελτίο του.

Στον αντίποδα, δυσοίωνο είναι το μέλλον του Παναγιώτη Ατματσίδη, με τον 28χρονο μέσο να καλείται σε απολογία για την προσεχή Δευτέρα, καθώς απουσίασε τις τελευταίες μέρες από τις προπονήσεις επειδή θέλει να μείνει ελεύθερος.

Τέλος, ερωτηματικό υπάρχει αναφορικά με το μέλλον του Φίλιππου Δάρλα στους κίτρινους, μιας και ο 31χρονος αριστερός μπακ είχε συμφωνήσει με τον Γιώργο Γαλανό.

Από τη στιγμή, όμως, που ο τελευταίος είναι παρελθόν, οι νέοι ιθύνοντες του ποδοσφαιρικού τμήματος ζήτησαν από τον μάνατζερ του Δάρλα να καλυφθεί το κόστος της μεταγραφής του από τον Γαλανό, ενώ αν δεν γίνει αυτό, τότε οι δύο πλευρές θα μπουν σε συζητήσεις από την αρχή, ώστε να φανεί αν μπορεί να προκύψει μία νέα συμφωνία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ