Μετάβαση στο περιεχόμενο

Μοιρασιά στην Λιβαδειά

Λεβαδειακός και Λάρισα είχαν σκοπό να ντουμπλάρουν τις νίκες τους μετά τις επιτυχίες της προηγούμενης αγωνιστικής απέναντι σε Κέρκυρα και Ολυμπιακό αντίστοιχα, αλλά συμβιβάστηκαν στην ισοπαλία με 1-1 στην Λιβαδειά.

Το ματς

Στο 2′ έγινε το πρώτο σουτ στο ματς από τον Κουλιμπαλί ο οποίος έξω από την περιοχή έπιασε το σουτ αλλά ο Καβουσάκης μπλόκαρε εύκολα την μπάλα.

Πολλά φάουλ στον χώρο του κέντρου και από τις δυο ομάδες. Σε αυτά τα πρώτα λεπτά η ΑΕΛ έδειχνε να πατάει καλύτερα ενώ ο Λεβαδειακός έπαιζε περισσότερο με μακρινές μπαλιές.

Στο 27’ Σουτ με καλές προϋποθέσεις του Ναζλίδη η μπάλα έφυγε λίγο έξω από το δεξί δοκάρι του Λεβαδειακού.

Στο 42′ είχαμε το πρώτο κόρνερ για τους γηπεδούχους με τον Μιλιάζες από τα δεξιά. Πέρασε όμως ανεκμετάλλευτο.

Λίγο πριν τη λήξη του πρώτου μέρους, η Λάρισα είχε τεράστια ευκαιρία να «ανοίξει» το σκορ. Ο Ρέντζας από τα δεξιά βγήκε όμορφα στην περιοχή, γύρισε την μπάλα προς τους Ντοντό, Αβραάμ αλλά ο πρώτος δεν την βρήκε και εν συνεχεία ο Ουόν έδιωξε σε κόρνερ.

Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν δυνατότερα.

Στο 53’ ο Γιακουμάκης από τα αριστερά έκανε την πάσα για τον Μάντζιο, έκοψαν οι αμυντικοί της ΑΕΛ, νέο κόρνερ για τον Λεβαδειακό. Θα περάσει και αυτό χωρίς αποτέλεσμα.

Και όμως ο Λεβαδειακός κατάφερε να προηγηθεί στην αναμέτρηση, με το γκολ του Σίλβα στο 55’. Ωραία σέντρα του Ζεζίνιο από τα αριστερά, ο Κόντορ θα αδρανήσει, και ο επερχόμενος Σίλβα από κοντά με πλασέ θα νικήσει τον Καβουσάκη.

Στο 66’ η ομάδα του Άγγελου Αναστασιάδη κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση. Ο Βαρέλα εκτέλεσε φάουλ από καλή θέση στα αριστερά, ο Ντοντό πήρε την κεφαλιά προ του Μοσχονά και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για την ισοφάριση της ΑΕΛ.

Μέχρι και το τέλος της αναμέτρησης δεν άλλαξε κάτι και το 1-1 παρέμεινε ως τελικό σκορ στη Λιβαδειά.

Οι συνθέσεις:

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Ντόστανιτς): Μοσχονάς, Μουλόπουλος, Ουόν, Μεντί, Μιλιάζες, Μαχαίρας, Γιακουμάκης (80’ Καραμπουέ), Ζεζίνιο, Κουλιμπαλί (71’ Μπελγκαζουανί), Τόνι Σίλβα, Μάντζιος.

ΑΕΛ (Αναστασιάδης): Καβουσάκης, Ρέντζας, Γιοβάνοβιτς, Φαρκάς, Κόντορ, Αναστασόπουλος, Αντόνι (80’Λαμπρόπουλος), Γκόλιας, Ναζλίδης (89’ Ντέλετιτς), Ντοντό, Αβραάμ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ