Μετάβαση στο περιεχόμενο

Μύθου: «Είμαι πιο ώριμος ποδοσφαιρικά»

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται αύριο (30/07, 20:45) στην Τούμπα την Ντιναμό Κιέβου για την ρεβάνς του 2-3 για τα προκριματικά του Europa League.

Ο Ανέστης Μύθου παραχώρησε δηλώσεις στην συνέντευξη Τύπου και δήλωσε πιο ώριμος ποδοσφαιρικά από πέρυσι.

Αναλυτικά:

Για τον νέο στόχος της ομάδας: “Η νέα χρονιά ξεκίνησε και τώρα πρέπει να τα πάμε καλύτερα και να προκριθούμε στον επόμενο γύρο”.

Για την πρώτη εντός έδρας αναμέτρηση: “Σίγουρα η χαρά και η ανυπομονησία είναι που κυριαρχεί μέσα μας. Ανυπομονούμε να παίξουμε μπροστά στους οπαδούς μας”.

Για το νέο στυλ του Λίσι: “Υπάρχουν πράγματα που ζητάει από όλους, αλλά αυτά προτιμώ να μην τα μοιραστώ και να μείνουν εντός αποδυτηρίων”.

Για το πόσο διαφορετικός είναι από την περσινή σεζόν: “Σε σχέση με πέρυσι είμαι πιο έτοιμος και πιο ώριμος ποδοσφαιρικά. Μπορώ να δείξω το ταλέντο μου καλύτερα στο γήπεδο”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ