Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κάνγκουα: «Ενθουσιασμένος για την μεταγραφή μου στον Παναθηναϊκό»

Ενθουσιασμένος για την μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο Κινγκς Κάνγκουα.

Ο 27χρονος χαφ από την Ζάμπια θα ταξιδέψει στην Αθήνα την επόμενη Παρασκευή (31/7), αφού προηγουμένως αγωνιστεί στην ρεβάνς με την Βίκινγκουρ Ρέικιαβικ για τον δεύτερο Προκριματικό Γύρο του Champions League.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Κάνγκουα:

«Είμαι πολύ χαρούμενος και ενθουσιασμένος για την μεταγραφή μου σε μια μεγάλη ομάδα όπως είναι ο Παναθηναϊκός. Ανυπομονώ να συναντήσω τους νέους συμπαίκτες μου και να ξεκινήσω να αγωνίζομαι στον σύλλογο.

Θέλω να ευχαριστήσω τους οπαδούς του Παναθηναϊκού για τα καλά λόγια που λένε για μένα και να τους πω πως θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου για να ανταποδώσω την εμπιστοσύνη τους προς το πρόσωπο μου».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ