Μετάβαση στο περιεχόμενο

Χάλασε του Γιούρισιτς στον Άρη

Ο Ρόκο Γιούρισιτς βρέθηκε τις προηγούμενες ημέρες στην Θεσσαλονίκη για τον Άρη, αλλά τελικά η μεταγραφή του δεν ολοκληρώθηκε.

Σύμφωνα με ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης, η συμφωνία οδηγήθηκε σε ναυάγιο εξαιτίας των συνεχών αλλαγών που ζητούσε ο δικηγόρος του ποδοσφαιριστή στους όρους που είχαν αρχικά συμφωνηθεί μεταξύ των δύο πλευρών.

Παρά τις προσπάθειες που έγιναν για να βρεθεί κοινό σημείο επαφής, οι νέες απαιτήσεις δεν έγιναν αποδεκτές από τους ανθρώπους του συλλόγου, οι οποίοι αποφάσισαν να βάλουν οριστικό τέλος στην υπόθεση.

Έτσι, οι κιτρινόμαυροι αφήνουν πίσω τους την περίπτωση του 24χρονου πλάγιου μπακ και στρέφουν άμεσα την προσοχή τους στην αναζήτηση άλλης λύσης για το αριστερό άκρο της άμυνας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ