Μετάβαση στο περιεχόμενο

Εντυπωσιακή εμφάνιση από τον Μπαντιό πριν τον ανακοινώσει ο Παναθηναϊκός

Ο Μπράνκου Μπαντιό πραγματοποίησε ακόμη μία εξαιρετική εμφάνιση με τη φανέλα της Σενεγάλης, οδηγώντας την ομάδα του στη συντριβή της Μαδαγασκάρης με 101-59 για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Εν αναμονή της ανακοίνωσής του από τον Παναθηναϊκό, ο 27χρονος γκαρντ ήταν ο κορυφαίος της αναμέτρησης στο Ντακάρ, ολοκληρώνοντας τον αγώνα με 22 πόντους (1/4 δίποντα, 5/11 τρίποντα, 5/5 βολές), 8 ριμπάουντ και 7 ασίστ σε 24:35 λεπτά συμμετοχής, συγκεντρώνοντας 28 μονάδες στο σύστημα αξιολόγησης.

Με τη νίκη αυτή, η Σενεγάλη παρέμεινε στην κορυφή του ομίλου της με ρεκόρ 4-1, ενώ την Κυριακή (6/7, 21:00) θα αντιμετωπίσει τη Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό για την 6η και τελευταία αγωνιστική του γκρουπ.

Τα δεκάλεπτα: 28-17, 52-28, 76-40, 101-59.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ