Μετάβαση στο περιεχόμενο

Η αποστολή της Ελλάδας για το παιχνίδι της Ισπανίας

Η προετοιμασία της Εθνικής Ανδρών για τον πρώτο αγώνα του γ΄ προκριματικού γύρου (μπαράζ) του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος βόλεϊ 2017 με την Ισπανία, ολοκληρώνεται σήμερα. Το πρωί οι διεθνείς προπονήθηκαν στο «Κατσάνειο» και το απόγευμα (18:00) θα κάνουν την τελευταία προπόνησή τους, στο ΕΑΚ Σταυρούπολης.

Ο Γιώργος Τζιουμάκας, ο οποίος δεν αγωνίστηκε στον τελευταίο αγώνα του τουρνουά του Βελγίου λόγω ενοχλήσεων στη γάμπα, υπολογίζεται κανονικά από τον ομοσπονδιακό προπονητή, Σωτήρη Δρίκο.

Η αποστολή της Εθνικής θα αναχωρήσει αύριο το πρωί για την Ισπανία (μέσω Κωνσταντινούπολης – Βαρκελόνης). Στο αεροπλάνο με τελικό προορισμό την πόλη Λας Πάλμας, στις Κανάριες Νήσους, θα επιβιβαστούν οι Θάνος Τερζής, Κώστας Στιβαχτής, Δημήτρης Τζούριτς, Γιώργος Τζιουμάκας, Ραφαήλ Κουμεντάκης, Ανδρέας Φράγκος, Θανάσης Πρωτοψάλτης, Γιώργος Πετρέας, Δημήτρης Σουλτανόπουλος, Ανδρέας Ανδρεάδης, Νίκος Ζουπάνι και Γιώργος Στεφάνου.

Την πρόκριση παίρνει η ομάδα που θα συγκεντρώσει περισσότερους βαθμούς μετά την ολοκλήρωση των δύο αναμετρήσεων. Στην περίπτωση κατά την οποία οι δύο ομάδες με την ολοκλήρωση και του δεύτερου αγώνα έχουν τους ίδιους βαθμούς, τότε η πρόκριση θα κριθεί στο «χρυσό σετ».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ