Μετάβαση στο περιεχόμενο

Οριστικό: Στον Παναθηναϊκό ο Τριαντάφυλλος Τσάπρας – Το αντίο του Λεβαδειακού

Αφήνει τα πράσινα του Λεβαδειακού και φορά αυτά του Παναθηναϊκού ο Τριαντάφυλλος Τσάπρας.

Το σίριαλ της χρονιάς με το κορυφαίο δεξί μπακ του πρωταθλήματος έλαβε τέλος, αφού το τριφύλλι ήρθε σε προφορική συμφωνία με την ομάδα της Βοιωτίας και κάνει δικό του τον Έλληνα ποδοσφαιριστή.

Η μεταγραφή του Τσάπρα στον Παναθηναϊκό θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη, καθώς απομένει το τυπικό σκέλος της, το οποίο αφορά τις ιατρικές εξετάσεις, τις υπογραφές και την ανακοίνωση.

Ο Τσάπρας θα αποτελέσει την δεύτερη, χρονικά μεταγραφή για την ομάδα του Γιάκομπ Νίστρουπ, καθώς το Σάββατο ανακοινώθηκε ο Ετιέν Καμαρά με συμβόλαιο ως το 2030, αλλά και η παραμονή με εκ νέου δανεισμό του Λούκας Τσάβες.

Ο Τσάπρας έχει πραγματοποιήσει μια σπουδαία καριέρα στην ομάδα της Βοιωτίας, με την οποία κατέγραψε συνολικά 198 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, μετρώντας 16 τέρματα και 27 ασίστ, εκ των οποίων οι 10 τη σεζόν που ολοκληρώθηκε.

Μάλιστα, η συγκεκριμένη μεταγραφή ουσιαστικά επιβεβαιώθηκε και μέσω της ΠΑΕ Λεβαδειακός η οποία αποχαιρέτησε τον ποδοσφαιριστή της, με ένα συγκινητικό βίντεο στο Instagram.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ