Μετάβαση στο περιεχόμενο

Επιτέλους χαμόγελα για την Μπέρνλι 

Χρειάστηκε ένας μήνας και μία εβδομάδα για την Μπέρνλι ώστε να πανηγυρίσει την δεύτερη της νίκη στην Πρέμιερσιπ! Την πέτυχε κόντρα στην Γουότφορντ του Χοσέ Χολέμπας στο «Τερφ Μουρ» στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής.

Στο 38’ η Μπέρνλι άνοιξε το σκορ. Ο Ντεφούρ εκτέλεσε το κόρνερ, ο Χολέμπας που δευτερόλεπτα νωρίτερα είχε δεχτεί κίτρινη κάρτα, έχασε παντελώς το μαρκάρισμα του Χέντρικ και ο πρώην παίκτης της Ντέρμπι με καρφωτή κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Πρώτο τέρμα για τον Ιρλανδό στην Πρέμιερ Λιγκ.

Πέντε λεπτά μετά την αρχή του β΄ημιχρόνου oι clarets διπλασίασαν τα τέρματά τους. Ο Μπρίτος νικήθηκε στον αέρα από τον Μάικλ Κιν ο οποίος με κεφαλιά έγραψε το 2-0.

Η Μπέρνλι είχε ευκαιρίες και για περισσότερα τέρματα κυρίως με τον Βόουκς ενώ οι «σφήκες» απογοήτευσαν μετά τα δύο σερί «τρίποντα» απέναντι σε Γουέστ Χαμ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ….

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ