Μετάβαση στο περιεχόμενο

Προκρίθηκε με εύκολη νίκη σε γήπεδο –χωράφι…

Υπό το βλέμμα του νέου προπονητή του Βίτορ Περέιρα, ο Ολυμπιακός είχε διάθεση αλλά και πάλι η απόδοσή του κυμάνθηκε σε μέτρια επίπεδα στο ματς κυπέλλου με τον Φωστήρα. Μόνο που αυτή τη φορά οι ποδοσφαιριστές του ήταν δικαιολογημένοι, μια και ο αγωνιστικός χώρος στο γήπεδο του Ταύρου ήταν ακατάλληλος ακόμη και για αγώνα ερασιτεχνικών σωματείων.

Οι φιλοξενούμενοι έφτασαν στη νίκη με 2-0, σημειώνοντας από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο, πρώτα στο 16ο λεπτό με πέναλτι του Φορτούνη που καταλογίστηκε σε χέρι του Κακαρά και εν συνεχεία με κοντινή προβολή του Διαμαντάκου στο 83΄, από γύρισμα τουΓιαννούλη.

Να σημειωθεί επίσης, ότι στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου και ύστερα από πλασέ του Ντοσεβί η μπάλα πέρασε τη γραμμή της εστίας του Μπότου αλλά το γεγονός δεν έγινε αντιληπτό από διαιτητή και βοηθό, ενώ στο 47΄ η κεφαλιά του Γκαζαριάν σταμάτησε στο δοκάρι.

Από τον όμιλό του ο Ολυμπιακός πέρασε πρώτος στην επόμενη φάση της διοργάνωσης με 7 βαθμούς. Ακλούθησαν οι Πανιώνιος 5, Παναχαϊκή με 3 και Φωστήρας με έναν.

Φωστήρας: Mπότος, Βλάχος, Σακελλαρίου, Μουστογιάννης, Σιώπης, Μουκίδης, Κρητικός, Τεγούσης, Ποτουρίδης (66′ Μήτκας), Γρομητσάρης, Κακαράς.

Ολυμπιακός: Μέγιερι, Σαλίνο, Βούρος, Αυλωνίτης, Γιαννούλης, Μπουχαλάκης, Κασάμι (57′ Ιμπραχίμ), Φορτούνης (79′ Βέργος), Ντοσεβί (68′ Σάλιακας), Γκαζαριάν, Διαμαντάκος.

.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ