Μετάβαση στο περιεχόμενο

Αταμάν: «Όλα όσα γράφονται είναι παραμύθια…» (ΦΩΤΟ)

Τη δική του απάντηση για τις ραγδαίες εξελίξεις των τελευταίων ωρών στο «στρατόπεδο» του Παναθηναϊκού έδωσε ο Εργκίν Αταμάν.

Λίγη μόνο ώρα μετά την ακύρωση του σημερινού ραντεβού που είχε με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, αλλά και τη δημόσια στήριξη του προέδρου της ομάδας προς το πρόσωπό του, ο Τούρκος προπονητής προέβη σε δήλωση σε τουρκικό Μέσο.

Συγκεκριμένα, μιλώντας στο «TRT Spor», ξεκαθάρισε πως όλα όσα γράφονται και ακούγονται τις τελευταίες ώρες για το μέλλον του δεν ευσταθούν, χαρακτηρίζοντάς τα μάλιστα ως… παραμύθια, ενώ τόνισε πως όλα είναι φυσιολογικά στις τάξεις των «πράσινων», οι οποίοι και στρέφουν την προσοχή τους στην κατάκτηση του πρωταθλήματος της GBL.

«Είμαι πολύ στενοχωρημένος που δεν καταφέραμε να περάσουμε στο Final Four. Νέος στόχος είναι ο τίτλος του πρωταθλήματος. Όλα όσα γράφονται στον Τύπο είναι παραμύθια και στοχεύουν στη δημιουργία εντυπώσεων που αποσκοπεί να διαταράξει την ενότητά μας. Όλα είναι φυσιολογικά», ανέφερε χαρακτηριστικά ο 60χρονος τεχνικός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ