Μετάβαση στο περιεχόμενο

«Δίχτυα» ΠΑΟΚ στη Σερβία

Μπορεί η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου να αργεί ακόμη, αλλά προφανώς οι ομάδες από τώρα κάνουν την προεργασία τους. Και μεταξύ αυτών φαίνεται πως είναι και ο ΠΑΟΚ, αν βεβαίως το ρεπορτάζ βέλγικης ιστοσελίδας έχει σωστές πληροφορίες.

Πιο συγκεκριμένα, με αφορμή τις μεταγραφικές αναζητήσεις της Άντερλεχτ και της Γκενκ, οι Βέλγοι αναφέρουν πως σκάουτερ των δύο ομάδων βρέθηκαν πρόσφατα στο μεγάλο ντέρμπι της Σερβίας ανάμεσα στην Παρτίζαν και τον Ερυθρό Αστέρα. Όπως σχολιάζει η βέλγικη ιστοσελίδα, στο ίδιο παιχνίδι βρέθηκαν και σκάουτερ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, της Μάντσεστερ Σίτι, της Γιουβέντους, της Μαρσέιγ, αλλά και του ΠΑΟΚ!

Οι παίκτες στους οποίους είχαν στραμμένο το βλέμμα τους όλοι, σύμφωνα με τους Βέλγους, ήταν ο Ούγκο Βιέιρα του Ερυθρού Αστέρα και ο Νεμάνια Μιχαήλοβιτς της Παρτίζαν. Ο πρώτος είναι Πορτογάλος, 28 ετών και αγωνίζεται ως επιθετικός. Ανήκει στην ομάδα της Σερβίας από το καλοκαίρι του 2015 κι έχει εντυπωσιάσει με τις επιδόσεις του, καθώς σε 39 συμμετοχές έχει σημειώσει 26 γκολ! Όσο για τον Μιχαήλοβιτς είναι 20 ετών, από τα νέα… αστεράκια της Σερβίας και αγωνίζεται ως αριστερό εξτρέμ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ