Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ολυμπιακός: Η αποστολή για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί τον Παναθηναϊκό, για την πέμπτη αγωνιστική των playoffs της Super League, με τους ερυθρόλευκους να ανακοινώνουν την αποστολή που θα έχει στη διάθεσή του ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.

Ο Βάσκος τεχνικός δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Ντανιέλ Ποντένσε, που αποχώρησε τραυματίας από το ματς με τον ΠΑΟΚ, αλλά και τον άτυχο Γιουσούφ Γιαζίτζι. Από εκεί και πέρα, ο Μεντιλίμπαρ πήρε και πάλι μαζί του όλους του μη κοινοτικούς παίκτες, άρα θα αφήσει δύο εκτός την τελευταία στιγμή.

Αναλυτικά η αποστολή του Ολυμπιακού: Πασχαλάκης, Κουράκλης, Τζολάκης, Ορτέγκα, Μπιανκόν, Πιρόλα, Καλογερόπουλος, Κοστίνια, Βέζο, Ροντινέι, Ρέτσος, Μπρούνο, Νασιμέντο, Μαρτίνς, Γκαρθία, Σιπιόνι, Αντρέ Λουίζ, Τσικίνιο, Έσε, Λιατσικούρας, Μουζακίτης, Ελ Κααμπί, Κλέιτον, Ταρέμι.

Η ανάρτηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ