Μετάβαση στο περιεχόμενο

Αυτοί είναι οι διαιτητές για το Game 3 του Παναθηναϊκού κόντρα στη Βαλένθια

Ορίστηκαν οι διαιτητές για το Game 3 του Παναθηναϊκού απέναντι στη Βαλένθια στο «T-Center» (6/5, 21:15).

Την αναμέτρηση του «τριφυλλιού» με την ισπανική ομάδα θα διευθύνουν οι Νταμίρ Γιαβόρ (Σλοβενία), Μίλαν Νέντοβιτς (Σερβία) και Αρτούρας Σούκις (Λιθουανία).

Αξίζει να σημειωθεί πως οι Γιαβόρ και Νέντοβιτς είχαν σφυρίξει και το Game 1 της σειράς στη «Roig Arena», με τους «πράσινους» να έχουν έντονα παράπονα για τη φάση του Ναν με τον Μπαντιό και το καθαρό φάουλ που δεν δόθηκε στον παίκτη του Παναθηναϊκού.

Μάλιστα, η συγκεκριμένη φάση δημοσιεύτηκε από τη Euroleague στα social media, με τον Ναν να τη σχολιάζει, πριν τελικά οι ιθύνοντες της διοργάνωσης την αποσύρουν.

Επιπλέον, υπήρξαν αντιδράσεις και για τη βολή του Μοντέρο στο φινάλε της αναμέτρησης, η οποία δεν έπρεπε να μετρήσει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ